Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Fontos!

Lehetek terhes? Fontos!

Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 hónapban 24 nap helyett 30 napra jött meg a menstruációm, tehát 1 hetet mindig késett, de szerintem ez már így marad pedig mindig pontos volt a menzim. Már a 30 napon felül 11 napja is késik. Az alhasam feszül, a melleim 2. napja érzékenyebbek. Szeretnénk babát már lassan 1 éve. Csináltam tesztet is, ma reggel csináltam a másodikat(kb 3-4 napja csináltam az elsőt) mind a kettő (biztos) negatív lett. Kicsit szomorú vagyok, de nem jött még meg, úgyhogy van még remény. Jövő héten már nem biztos, hogy csinálok tesztet, de éppen ezért elmegyek dokihoz. Mi a véleményetek, valaki járt már így? Eddig ez a leghosszabb kimaradásom. Segítsetek légyszi, kétségbe vagyunk esve.
2014. aug. 9. 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:

nem hiszem

teszt is negatív, nem az első hónap amikor 30 napra jön

28 nap az átlag ciklushossz

30 az teljesen belefér, nekem kb 3 évig így jött meg, mindig pontosan, aztán egy hormonbomba után állt át 28ra,(és maradt is így a fogamzásgátló miatt, remélem amikor abbahagyom így így marad)

2014. aug. 9. 09:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Akàr lehet baba is a 11 nap késés miatt, de ennyi idő után ki kellett volna mutatnia a teszteknek... Mindenképp orvos. Csak ő tud biztosat mondani :) drukkolok neked.

Én 5 hetes terhes voltam mikor csináltam egy tesztet es pozi lett , de nekem hànyingerem volt , stb. és valahogy ugy éreztem hogy terhes vagyok pedig nem is számítottunk rà. Nagyon örültünk .

Pont ma 9 honapos a mi dràga kislànyunk. :)

2014. aug. 9. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!