Így lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Július 9-én vettem le a hüvelygyűrűt. 16-án kellett volna feltenni az újat, de nem tettem fel. 17-én voltunk együtt úgy, hogy belém élvezett, utána mindig megszakítással szeretkeztünk. Most szombaton kellett volna megjönnie, de semmi. Szerintetek?2014. aug. 6. 11:12
1/6 anonim válasza:
Lehetsz, tesztelj. ha szombaton kellett volna megjönnie, akkor a teszt már kimutatja, ha baba van
3/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen csinálni fogok egy tesztet, bár lehet, hogy csak a gyűrű elhagyása miatt van ez az egész. Egyébként meg örülnék a babának. :) Már van egy hat éves kisfiam, Ő is mindig emlegeti a kistesót. Szerintetek, ha ma délután csinálok tesztet, akkor is kimutatja?
2014. aug. 6. 14:33
4/6 anonim válasza:
Ha 17-én voltatok együtt, attól még nem biztos, hogy aznap volt ovuláció, tehát az még akár plusz 5 nap is lehet, tehát ha volt ovu, akkor most a 15-20.dpo-n lennél, már elvileg mutathatja a teszt akár délutániból is, de én megvárnám a reggelt, és reggeli elsőből tesztelnék.
5/6 anonim válasza:
Van rá esély. szerintem csinálhatsz tesztet délután is. Én 5 nap késés után délután csináltam és kimutatta a babát :)
6/6 A kérdező kommentje:
Csináltam egyet most délután és egyértelműen negatív. :( Várok péntek reggelig, hátha akkor pozitív lesz. De nagyon úgy fest, hogy a gyűrű miatt van a fennforgás. :(
2014. aug. 6. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!