Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor ez terheshas vagy...

Most akkor ez terheshas vagy micsoda?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy csak kövér lennék? Van feleslegem, kb. 167 centi és 66-67 kiló vagyok, de régebben mintha laposabb lett volna a hasam.

Ha terhes lennék talán 5 hónap körül járnék, kábé akkoriban volt valami amiből TALÁN lehetett volna baj, de amikor kérdeztem, mindenki azt mondta, abból kb. 0% eséllyel lesz terhes az ember, nem is volt semmi tünetem szinte azóta, csak egy ideje ilyen a hasam + székrekedésem is van szerintem 1-2 hónapja. Elméletileg van olyan, hogy valaki nem veszi észre a terhességet csak jó későn mert nem produkál különösebb tüneteket, szóval nem tudom. Teszteltem is kb. 1,5 hónapja (?) amire azt gondoltam, hogy negatív, aztán nézegettem itt képeket tesztekről, volt egy rakás amin én SEMMI második csíkot nem láttam, mások szerint az mégis pozitív volt, úgyhogy lehet tesztet értelmezni sem tudok normálisan. (Valami erősebb csíkra számítottam, nem olyanra amit mikroszkóppal kell keresni vagy csak akkor észrevehető, ha lefotózom negatívban, főleg, hogy nem 1-2 hetes terhességre gyanakodtam.)

Bocs a rossz minőségű képekért, amúgy a fekvős képen ami látszik az inkább csak háj (nem kemény), de nem tudom, fekve mennyire szokott látszódni amúgy a még nem túl nagy has.

2014. aug. 8. 05:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez semmi. Csak kis pocakot eresztettél. Nem vagy terhes.
2014. aug. 8. 06:06
 2/7 A kérdező kommentje:

De az a fura, hogy pl. nem lettem nehezebb, ugyanúgy 66-67 kiló vagyok, mint fél éve mégis nagyobbnak tűnök.

Meg néha érzek ilyen mozgásokat, remegést (?) bent itt-ott. (Mindkét oldalt, aztán lejjebb, fentebb, nem csak 1-2 helyen.) Ez utóbbi a legaggasztóbb talán. Nem rémlik, hogy régebben voltak ilyenek, bár lehet voltak csak sosem figyeltem oda rájuk vagy nem tulajdonítottam jelentőséget nekik?

2014. aug. 8. 06:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi,nekem is a pocakon van ilyen kis zsirpárna...csak nagyobb...ez nem tehes pocak,az egyértelmübb lenne...
2014. aug. 8. 06:25
 4/7 anonim ***** válasza:

:-D megfogtad a hájat a hasadon...

Tudod a gyerek a hasfalon belül,a méhben fejlődik, amit pedig te fogdosol az egy hasi úszógumi, ami a hasfaladon kívülre rakódott!!!

Ha pedig nagyobbnak érzed magad méretben az azért lehet, mert az izom nehezebb, mint a zsír, de ennek ellenére kisebb térfogatú.

Ergo ha zsírban híztál, akkor méretileg jelentősebb változást tapasztalhatsz!

Emeld meg a hátsód, és menj edzeni!

2014. aug. 8. 06:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudom azért fogdostam, hogy jobban látszódjon, hogy mennyi háj van ott mert amúgy nem biztos, hogy látszik. Szóval ha terheshas lenne akkor kijjebb lenne a hasfal már ennyi hónaposan vagyis a kemény rész + a háj miatt nagyobbnak is tűnne már, ugye?

Bocsi, de régen pánikbeteg voltam és akármilyen apró tünettől rosszul lettem, ha picit nehezebben kaptam levegőt akkor máris pánikoltam, hogy kész, mindjárt megfulladok, talán ezért félek most is minden apróságtól... Hiába teszteltem meg minden, akkor sem tudom kiverni a fejemből a dolgot. (Orvoshoz megyek majd csak pont mostanában volt szabadságon.)

2014. aug. 8. 06:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a teszt negativ akkor nem vagy terhes.A terhes has meg kicsit mas szerintem.Legalabbis en ugyanennyi kilo vagyok hasonlo centihez es nagyon mas a hasam.A tied csak lent nagy.Egy terhes has teljesen fentrol,mell alattol indul es kemeny,se behuzni nem tudod,sehajat megfogni rajta...Lehet csak fel vagy puffadva vagy produkalod a tuneteket pszihesen.Nyugodj meg
2014. aug. 8. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Teszt negativ nem vagy terhes és amúgy 5honaposan ennel sokkal nagyobb a has..
2014. aug. 8. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!