Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1000-es méhnyak/száj 26-27....

1000-es méhnyak/száj 26-27. héten?

Figyelt kérdés

Múlt héten megvizsgált az orvosom és azt mondta, hagyjam abba a munkát, mert a sok keményedés miatt 1 cm-re rövidült a méhnyak.( nagyon sok a hüvelyvál. is, ez is attól van állítólag)Azt mondta, hogy délelőtt, délután minimum 2 óra teljes pihenés javasolt, ha ezek után is keményedek, akkor kórház. Van egy 4.5 évesem, aki cukorborsó egyébként, de néha azért el kell látnom. Járt már így valaki? Nyugtassatok meg, hogy ki lehet így húzni végig! 1 cm-es méhnyakkal hamarabb nyílhat a méhszáj?

Igazán a fertőzéstől félek, mert azok könnyebben feljuthatnak. Annak mik a jelei?

2014. aug. 7. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennek 50-50% az esélye.Ismerk olyat aki kihúzta így.Nekem a 35.héten volt 1000 a méhszáj értékem,2 hét múlva megszületett a lányom.Tényleg pihenj,lassan kezdődik az ovi ameddig ott van a nagyobb tudsz pihenni,vagy tudtok mesét nézni,társasozni,azt is lehet fekve.
2014. aug. 7. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is rövidült. Nem keményedtem egyáltalán, nekem az orvos azt mondta valószínűleg a sok üléstől, így nem dolgozhatok (irodai munka) és feküdnöm kell sokat. nagy távokat se sétálhatok (2 km-re van a munkahelyem, azt simán legyalogoltam). a 24. héten vette észre. Most vagyok 28 hetes, azóta nem vizsgált. Én próbálom tartani a pihenést, nincs másik gyerekem akit el kell látnom, de azért házimunka persze van, amit óvatosan csinálok. Szóval pihenj amennyit csak tudsz! A nagynak pl. olvass mesét, kifestőzzön veled az ágyban.
2014. aug. 7. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!