Megjöhet a mensim Gyógyszerrel vagy magától?
nekem 80-100 napos ciklusaim voltak, hirtelen, végül kiderült, hogy savasodok, és cisztásodok..ezt a 4. nőgyógyásznak sikerült megállapítani és kezelni,addig mindenfélét kaptam: norcolut-ot pl..A fogamzásgátló biztos meghozza, de az a peteérést elmúlassza, tehát nem oldja meg a gondodat.
A mellemet összenyomta és jött belőle a sav, elküldött vérvételre, nézte a hormonoat, ultrahang is volt, de oda kellett csapnom az asztalra!- végül bromocriptint kaptam, e-vitamint kellett szednem, 6 hónap alatt jöttem helyre..viszont most baba lesz, úgyhogy nem tudom megoldódott e véglegesen a gondom
Szóval ha fogamzásgátlót írt fel az a veszélye, ha abbahagyod, ugyanez a probléma megmarad, mert a fog.gátló csak előidézi a havit, de nem természetes módon..
Jobb lenne alaposan kivizsgáltatni.
A ciszta lehet azért , mert a petesejt peteérés után nem ürül ki, hanem visszamarad, de az sem jó dolog.
Később ha babát szeretnél sok probléma lesz ha most nem kezelik megfelelően.
Köszi a választ:)
Nekem már van 2 gyerkőcöm:)
A kicsi decemberben született,de 1 hónapig élt:(Február elején kaptam Bromocriptint,hogy elapadjon a tejem.
Most babát szeretnénk!:)
Várom a további tapasztalatokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!