Megjöhet-e a menzeszem, ha terhes vagyok? És lehet-e negatív a teszt?
Kérem olvassátok figyelmesen végig a kérdést, és csak utána válaszoljatok!
Fogamzásgátlót szedek kb. egy éve, elutaztunk a párommal külföldre és az időérzékemet kicsit elvesztettem ezért elfelejtettem bevenni a tablettát, 2x is voltunk együtt utána.
A kérdésem az lenne, hogy kiszámoltam pont 12én volt peteérésem, ezen a napon és a rákövetkezőn is voltunk együtt a párommal, és a beágazódás úgy olvastam, hogy 10 napra rá következik be. Na most nekem az együttléttől számolva a 10.ik napon megjött. És a 9. ik napon negatív volt a teszt. Lehetséges, hogy terhes lennék, csak még annyira korai stádiumban volt, hogy a testem még menzesszel reagált, és a teszt is negatív lett?????
Amúgy görcsöltem rendesen, igaz nem volt csak nagyon kevés vérzésem! Azért kérdezek ilyet, mert ennek ellenére én úgy érzem terhes vagyok. Igaz az is lehet, hogy már annyira szeretnék babát, hogy belekapaszkodok mindenbe...:D
Most úgy döntöttünk a párommal, hogy nem szedem tovább a gyógyszert, hátha terhes vagyok, meg amúgy is. Ha nem, akkor innentől rajta leszünk az ügyön.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tudod, ha 1 szemet nem veszel be, és aznap, másnap szexelsz, nem lehetsz terhes!! Gondolj csak bele, 7 napig nem szeded a menzesz alatt sem, mégis védelmet nyújt utána is!! Ezek nem aznapig hatnak...
Szóval nem hiszem, hogy terhes vagy. De azért arra kíváncsi lennék, hogy hány éves lehetsz, ha ilyen alapvető dologgal nem vagy tisztában és gyógyszert szedsz, miközben alig várod, hogy gyereked legyen (?!).
Ha nem vagy nyugodt, csinálj még egy tesztet, de az esélyed nagyon nagyon kicsi, hogy terhes légy! És én a helyedben várnék még kicsit a gyerekgyártással, hogy a gyógyszer kiürüljön a szervezetedből, addig gumit használnék, nehogy még több kudarcélményed legyen, de ha nőgyógyász megvizsgálna, az lenne a legjobb! Unokatestvérem a gyógyszer abbahagyása után fél évig nem menstruált, mert felborult a hormonháztartása.
Köszönöm! El fogok menni nőgyógyászhoz is, meg szerintem csinálom még egy tesztet, de még várok legalább egy hetet!
Kedves második, nem arról van szó, hogy nem vagyok tisztába alapvető dolgokkal, hanem annak ellenére, hogy szedtem a gyógyszert szeretnék babát, csak eddig nem döntöttünk úgy, hogy tényleg belevágunk, ezért is szedtem eddig.
Na most a másik meg, hogy nem aznap este felejtettem el bevenni hanem előtte való nap azaz 11.én és 12.én voltunk együtt meg 13.án.
Azt gondolom, ha Te azt hiszed, hogy ha csak a hét napos szünetet vesszük alapul, akkor senki nem eshet teherben a gyógyszer abbahagyását követő 7 napig, mert a gyógyszer addig biztos véd alapon, akkor Te nem vagy tisztába alapvető dolgokkal. Ha nagyon kíváncsi vagy rá 24 éves vagyok a párom pedig 27. Az egyik barátnőm 30 éves pont a múlt hónapban esett teherbe a 7 napos szünet alatt....... pedig szedte a gyógyszert rendesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!