Megjöhet-e a menzeszem, ha terhes vagyok? És lehet-e negatív a teszt?
Kérem olvassátok figyelmesen végig a kérdést, és csak utána válaszoljatok!
Fogamzásgátlót szedek kb. egy éve, elutaztunk a párommal külföldre és az időérzékemet kicsit elvesztettem ezért elfelejtettem bevenni a tablettát, 2x is voltunk együtt utána.
A kérdésem az lenne, hogy kiszámoltam pont 12én volt peteérésem, ezen a napon és a rákövetkezőn is voltunk együtt a párommal, és a beágazódás úgy olvastam, hogy 10 napra rá következik be. Na most nekem az együttléttől számolva a 10.ik napon megjött. És a 9. ik napon negatív volt a teszt. Lehetséges, hogy terhes lennék, csak még annyira korai stádiumban volt, hogy a testem még menzesszel reagált, és a teszt is negatív lett?????
Amúgy görcsöltem rendesen, igaz nem volt csak nagyon kevés vérzésem! Azért kérdezek ilyet, mert ennek ellenére én úgy érzem terhes vagyok. Igaz az is lehet, hogy már annyira szeretnék babát, hogy belekapaszkodok mindenbe...:D
Most úgy döntöttünk a párommal, hogy nem szedem tovább a gyógyszert, hátha terhes vagyok, meg amúgy is. Ha nem, akkor innentől rajta leszünk az ügyön.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves Kérdező!
Lehetséges, h terhes vagy gyógyszer mellett. Ismerősömnek gyógyszer mellett is többszörös peteérést látott a doki uh-n, szóval gyakorlatilag bármikor teherbe eshet, akár ikerbabákkal is. Ritka, de előfordulhat.
Mindenesetre ha babát szeretnétek, akkor el kell menni dokihoz, mert több dolog vár még rád, mint gondolnád :) Nagyon szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy pár hónap alatt sikerüljön. Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!