Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfő esti együttlétből...

Hétfő esti együttlétből foganhat-e baba ha ma van ovulációm? Így még a 20%-nál is kevesebb az esély?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2014. aug. 6. 20:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!!
2014. aug. 6. 20:36
 2/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2014. aug. 6. 21:10
 3/20 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek. Több mint egy éve nem sikerült, eddig mindig többet együtt voltunk, most nem sikerült. Végül is ennyi sikertelen hónap után már mit sem számít. :)
2014. aug. 6. 21:42
 4/20 anonim ***** válasza:

Mi szerdán este voltunk együtt. Az ovum péntek hajnalban volt. A kisasszony október végén érkezik, szóval van esély.

(És érdekes, hogy mi majdnem egy évig próbálkoztunk, nem sikerült, pedig minden két nap együtt voltunk, ovu napjén is, és mégis abban a hónapban jött össze, amikor utazás miatt csak ovu előtt 2 nappal tudtunk együtt lenni, azután egyáltalán nem, szóval biztos, hogy a szerdai együttlétből fogant és biztos, hogy csak pénteken volt ovum)

2014. aug. 6. 21:55
 5/20 A kérdező kommentje:

Gratulálok! :)

Hátha nekünk is így sikerülne. Előtte meg csak 31.-én sikerült összebújni, nem ehhez vagyunk szokva. :D

2014. aug. 6. 22:35
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha már több, mint egy éve nem sikerül, akkor nem azzal van a gond, hogy mikor vagytok együtt és mikor nem...
2014. aug. 6. 22:35
 7/20 anonim ***** válasza:
Akkor itt arról is szó lehet, hogy kicsit többet kéne összebújni. Hajrá, hajrá!
2014. aug. 6. 22:40
 8/20 A kérdező kommentje:
Most kaptam beutalót hormonvizsgálatra, szóval ha megint megjön megyek vérvételre. Egyébként sok mindenre gondoltam már mi lehet a baj. Elvileg van ovulációm és rendben a nyálkahártyám. A férjemet kellene majd megnézetni, ugyan 6-7 éve rendben volt, de azóta lehet változás. Na majd kiderül.
2014. aug. 6. 22:47
 9/20 anonim ***** válasza:
Lehet, es ha lesz, akkor igy nagyobb az esely kislanyra.
2014. aug. 6. 22:59
 10/20 A kérdező kommentje:

Tegnap mégsem volt ovulációm, nem ment fel a hőm mára, sőt 1 tizedet esett. Pefig annyira biztos voltam benne, tegnap múltak el a görcsök és volt tojásfehérjés nyákom. Lehet most kimarad.

Azért majd írok mi lett.

2014. aug. 7. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!