Szombaton kellett volna megjonnie, de mar 10 napja faj a hasam, es vilagosbarnas vizes folyasom van es szurkal 5 napja, volt mar igy vki?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 11:01
1/19 anonim válasza:
Én. :)
Én vasárnapra nem vártam, ugyanezek a tüneteim, mint neked, de egyelőre még nem merek tesztelni.
2/19 anonim válasza:
Lányok, szerda van teszteljetek már :D Nem is értem, hogy bírtok várni... Simán lehettek babásak mindketten :)
4/19 anonim válasza:
Tudom hogy hülyeség, de én babonából nem tesztelek még. Eddig ha késett pár napot, mindig negatív lett a teszt, és rá 2-3 órára meg is jött.
Így még reménykedhetek meg tervezgethetek pár napig, olyan jó érzés. :D
5/19 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok rátok lányok, hogy mi lesz az eredmény. :) Mindenképpen írjatok :) Szorítunk nektek :)
6/19 A kérdező kommentje:
ma delutan tesztelek...
2014. aug. 6. 12:31
7/19 anonim válasza:
1-es vagyok. Kérdező, nem akarod megvárni inkább a holnap reggelt? Tesztelhetnénk együtt. :)
8/19 anonim válasza:
Húúúú. Én tuti nem bírnám ki :D Szurkolok nektek nagyon!!!! Kata
9/19 anonim válasza:
Lányok teszteljetek mert ez a barnásfolyas egyaltalán nem bizalom gerjesztő lehet kezdődő veteles es még lehet,h meglehetne állitani!baratnőmnél így volt..
10/19 anonim válasza:
1-es vagyok. Pozitìv. :))))) El se hiszem. :)
Nálad mi a helyzet, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!