Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hanyadik Clostilbegytes...

Kinek hanyadik Clostilbegytes hónap után jött össze végül a baba?

Figyelt kérdés
Arra is kíváncsi lennék, hogy szép tüszők lettek tőle? Kellett hozzá tüszőrepesztő injekció, vagy teljesen magától zajlott?
2014. aug. 5. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. baba 3. Clostis ciklus,1 érett tüsző,tüszőrepesztőt nem kaptam.

2. baba 3 Clostis ciklus utàni 4. ciklusban spontán

2014. aug. 5. 14:30
 2/7 A kérdező kommentje:
A második babánál nem voltak érett tüszők, vagy nem repedt meg? Vagy ott mi volt a gond?
2014. aug. 5. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt három Clostis hónap, ez nem hozott eredményt, majd három hónap szünet után újabb három hónapba kezdtem, de az elsőben sikerült a baba, aki már itt szuszog mellettem :)

Kitartás!!!

2014. aug. 5. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3 clostys hónap után szünet jött az első szünetes hónapban összejött. Most májusban született meg:)

Sok sikert neked is, én a szünetes hónapban nem görcsöltem rá, mondván úgy se sikerül most ...mit izguljak...és akkor sikerült :)

2014. aug. 5. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

A 2. babánál is minden ciklusban 1 érett tüsző volt ami meg is repedt,mégsem lett belőle semmi (valószínűleg azért mert nálunk a férjemnél is vannak gondok)

2014. aug. 5. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Lehet az a baj, hogy én is rágörcsölök :(

Gratulálok mindenkinek!!!!!!!!!!!!

2014. aug. 6. 08:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, hogy miután nem görcsöltetek rá és nem szedtetek gyógyszert mégis volt spontán tüszőrepedés :)
2014. aug. 6. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!