Mennyi esély van arra hogy terhes lehet a barátnőm? (részlet lent)
a fájdalomcsillapító nem antibiotikum. Az antibiotikum zavar be! Pl valami nagyon makacs torokfájás, ami lázzal is jár, nagyon ledönt a lábadról, na akkor általában a doki antibiotikumot ír fel. akkor kell figyelni!!!! Ha pl fáj a feje és bevesz egy panadolt, algopirint, ezeket a recept nélkülieket, az nem gond.
Ennyire ne aggódj, pláne már így utólag, előtte kellett volna jobban utána járnod a dolgoknak! Mert tudod eső után köpönyeg..... De hidd el a barátnőd jól szedi a gyógyszert, legalábbis amiket idáig írtál és a fájdalomcsillapító sem gond, bár ne írtad mit szedett be, de a fájdalomcsillapító nem antibiotikum.
na igy volt pontosan:
Hetfon szedte a 21. kapszulat(julius 28), Tehát keddtől kezdődött az hét szünet(julius 29-tol). És pénteken jött meg a menszesze(augusztus 1), és szombaton volt a szex(este,augusztus 2)
Nyugi, 4 évig szedtem a gyógyszert, a párom mindig bennem ment el, nem lettem terhes. Más kérdés, hogy a libidóm szép lassan a béka segge alá került tőle, és ezért abbahagytam, aztán 9 hónapig nem volt rendes ciklusom, nem jött meg, mert sok kis ciszta lett a petefészkemen tőle, szóval én soha többet, de lehet, hogy másra máshogy hat.
Az biztos, hogy megnyugodhatsz, mert nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esély a terhességre. A gyógyszer azt hiteti el a szervezettel, hogy terhes, és ezért nincs peteérés, a 7 nap kihagyás csak azért kell, hogy legyen egy szimulált menstruációszerű vérzés, hogy ha majd a barátnőd abbahagyja a gyógyszert, akkor a szervezete emlékezzen, és visszaálljon a régire. Más kérdés, hogy ez nem mindenkinél történik meg azonnal (lásd az én példám.)
Ahogy leírod az teljesen biztonságos. Nem lesz terhes a barátnőd.
De lehet nemsoká megint szexeltek :) most már nyugodj meg. Szedi rendesen, ez nagyon fontos!!!! Minden nap nagyjából ugyanabban az időpontban, utána 7 napig nem szedi.
Én hosszú évekig szedtem, nem lettem terhes. Az más kérdés, hogy van aki nem bírja szedni, meg a ciklusa bezavarodik a gyógyszer abbahagyása után. Azért mégiscsak hormon, meg mellékhatásai is lehetnek, jó sok méghozzá. De a fogamzásgátló tabletta a legbiztonságosabb védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!