Mennyi esély van arra hogy terhes lehet a barátnőm? (részlet lent)
A menstruáció alatt senki nem szedi a fogamzásgátlót. 21 napig szedi utána 7 nap szünet, akkor jön meg, ha nem hagyja abba akkor nem jön meg.
Szinte esélytelen, hogy terhes legyen.
gumi nelkul elveztem
nekem is ezt mondta, mert ki tudtam volna szedni..tobbszor is rakerdeztem hogy biztos nem lesz baj...de akkor most megnyugodtam valamennyire
Nem kell a 72 órás, nehogy bevegye!!!!!! Úr isten teljesen megbolondulna a szervezete annyi hormonnal.
A 21 nap alatt gátolja a peteérést a fogamzásgátló és nem engedni a nyálkahártyát sem úgy felépülni, hogy meg tudjon tapadni a baba, a 7 nap szünet meg azért kell, hogy megjöjjön. Mert azért valami működik a szervezetben, csak gátolva van, de azért valami mégiscsak kijön vérzéssel. De ilyenkor nincs peteérés.
Ha minden nap vagyis az elmúlt 21 napban minden nap bevette a fogamzásgátlót, nem volt hasmenése, nem hányt, nem szedett antibiotikumot, akkor véd rendesen a gyógyszer. Ha ezek közül volt valami akkor kiegészítő fogamzásgátlást pl gumit kell alkalmazni, mert nem tudja úgy kifejteni a hatást, mert egyszerűen kitisztul a szervezetből a gyógyszer, kihánnya, kikakilja, így nem tud úgy hatni.
Remélem megnyugodtál és ne parázz.
szép is lenne, ha csak akkor kéne szedni :D
ez nem óvszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!