Terhes vagyok?!
Figyelt kérdés
4 napja voltam együtt a pasimmal gumi nélkül, 28.-án! Nem élvezett belém! 30.-án már megjött a menszim , ugyan olyan görcsökkel mint szokott, elég erős vérzésem volt , de most 3 nap múlva már csak barnás cseppek vannak a betéten, szinte semmi! Van esélyem így arra hogy terhes legyek?2014. aug. 2. 14:35
3/23 A kérdező kommentje:
És az hogy lenne lehetséges ha megjött?
2014. aug. 2. 14:37
5/23 anonim válasza:
..hát akkor nem vagy terhes ha megjött.
7/23 anonim válasza:
4 nap után nem lehetsz terhes, hiszen ha lenne is megtermékenyített petesejted, az még nem ágyazódott be a méhfalba. Szinte esélytelen amúgy, tekintettel a dátumokra, de nem lehetetlen.
8/23 A kérdező kommentje:
aha hogyne , jó hogy nem az egész dobozzal nem? és amúgy mielőtt betette nem volt spermás a farka , meg semmi ilyesmi nem élvezett el előtte ! akkor így nincs rá esély ugye?
2014. aug. 2. 14:40
9/23 anonim válasza:
figyelj az lehet hogy nem is jött meg lehet hogy más vérzés volt de ha nekem van igazam akkor elég nagy rá az esély hogy méhen kivüli terhességed van ami nagyon veszélyes.remélem nem nekem van igazam
10/23 anonim válasza:
Az előváladéktól is lehetsz, terhes. Vállaljátok a felelősséget, ha már ennyi eszetek sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!