Terhes vagyok?!

Figyelt kérdés
4 napja voltam együtt a pasimmal gumi nélkül, 28.-án! Nem élvezett belém! 30.-án már megjött a menszim , ugyan olyan görcsökkel mint szokott, elég erős vérzésem volt , de most 3 nap múlva már csak barnás cseppek vannak a betéten, szinte semmi! Van esélyem így arra hogy terhes legyek?

2014. aug. 2. 14:35
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
koszonom szepen annak aki normalisan valaszolt :)) foleg az utolsonak !
2014. aug. 2. 16:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, épp ezért biztos ami tuti alapon tesztelj 11-én, csak a saját nyugodtságod érdekében.
2014. aug. 2. 18:35
 23/23 anonim ***** válasza:

Szívesen. Nekem is volt,hogy késett semmi nem volt, mégis ideges voltam, hogy hátha olyan vagyok akire ha "ránéznek" is teherbe esik.

De azért gondolj bele, mások hosszú hónapokig csinálják élesben, jókor és mégsem esnek egyből teherbe. Föl is kell lőni a spermát, ejakuláció meg nem történt nálatok. Illetve az orvosoknál is vita tárgya, hogy van-e az előváladékban spermium, de arra gyanakszanak, hogy az előző ejakulációból maradhat olyankor ott a csőben.

Ennek ellenére nem mondhatom, hogy biztosra nem lehetsz terhes mert a 100%is védekezés, az az, hogy nem szexelsz.

2014. aug. 2. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!