Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek fogamzásgátló mellett?
Ha rendesen, előírásszerűen szeded/szedted a tablettát akkor nem valószínű, hogy terhes lennél.
Ha nem szedted úgy ahogy kellett volna (egy-egy szem kimaradt) és nem alkalmaztatok kiegészítő védekezést (óvszer) akkor még az is benne lehet a pakliban :)
Ezt neked kell tudnod, hogy mennyire voltál figyelmes a fogamzásgátló szedése kapcsán.....
Attól függ, hogy mikortól szeded a tablettát és melyik időszakban felejtetted el bevenni és pótoltad később.
Mert az enyémnek úgy van (Symicia), hogy ha az első héten felejtek el bevenni egy szemet akkor amint eszembe jut be kell vennem és 7 napig kiegészítő védekezést (óvszer) kell alkalmazni a nem kívánt terhesség megelőzésére.
Ha a második vagy későbbi hetekben marad ki egy-egy tabletta, akkor pótolni kell mihamarabb, de már nem kell kiegészítő védekezés, mert a tabletta megbízhatósága már fennáll......
De lehet, hogy ha esetleg stresszes életmódot folytatsz, akkor az is változtathatja a mentruáció megjövetelét.....
Szerintem egy teszt lenne a leggyorsabb, legkézenfekvőbb és legmegnyugtatóbb számodra, de ha nem akarsz csinálni, akkor szerintem fordulj orvoshoz, biztos ami biztos.
Ne vidd így tovább ezt a rendszert mert valami oka csak van, hogy nem jön meg.....
Jobb ötletem nincs :)
Én úgy tudom, hogy akinek nincs elég olyan anyag a vizeletében ami kimutatja a terhességet ( nem tudom minek hívják ezt) akkor negativot mutat a teszt hiába terhes az illető.. Én ezért nem bízom benne,nem tudom mennyire igaz ez az egész de nekem elég egy rossz vélemény illetve tapasztalat a dolgokrol és abban már nem
Bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!