Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már ne, reménykedjek?

Már ne, reménykedjek?

Figyelt kérdés
10napig majd leszakadtak melleim,alig lehetett hozajuk érni,nem vart ellött3nappal vagyok,már nem fájnak úgy...kevésbé érzékenyebbek..a melbimbó udvarom széle vilagos barna lett..szerintetek??
2014. aug. 2. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Kedden tesztelhetsz, de nincs kizárva még a terhesség.
2014. aug. 2. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:-)bár úgy lenne:-)már nagyon szeretnénk:-)
2014. aug. 2. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem mielőtt megjönne, 1 nappal megszűnik a mellfájdalom.
2014. aug. 2. 17:00
 4/7 A kérdező kommentje:
12éve mensizek sose mult el a mellfajdalom mensi elött:-( mondjuk nem azt mondom nem fáj csak nem annyira,oldalt meg a bimbo az még érzékeny:-/..de majd meg latjuk:-)én nem is élem magam bele,meg nem is képzelem magam terhesnek,mert csalodtam mar 11 honapon keresztül:-( meg kímélem magam..
2014. aug. 2. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne is éld magad bele mivel ez nem jelent semmit,mert hogy ilyenkor meg nincsenek tünetek.de siman lehetsz terhes,szal ha kimarad tesztelj,szurkolok neked:)))
2014. aug. 3. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és mikor majd babás leszel jó sötét lesz a bimbid,de majd csak kb 3honapos terhesség után:))
2014. aug. 3. 11:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nincsenek tünetek még ilyen korán,ezért is irtam h nem élem magam bele:-) köszi a drukkot;-)
2014. aug. 3. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!