Már ne, reménykedjek?
Figyelt kérdés
10napig majd leszakadtak melleim,alig lehetett hozajuk érni,nem vart ellött3nappal vagyok,már nem fájnak úgy...kevésbé érzékenyebbek..a melbimbó udvarom széle vilagos barna lett..szerintetek??2014. aug. 2. 15:16
1/7 anonim válasza:
Kedden tesztelhetsz, de nincs kizárva még a terhesség.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:-)bár úgy lenne:-)már nagyon szeretnénk:-)
2014. aug. 2. 16:39
3/7 anonim válasza:
Nekem mielőtt megjönne, 1 nappal megszűnik a mellfájdalom.
4/7 A kérdező kommentje:
12éve mensizek sose mult el a mellfajdalom mensi elött:-( mondjuk nem azt mondom nem fáj csak nem annyira,oldalt meg a bimbo az még érzékeny:-/..de majd meg latjuk:-)én nem is élem magam bele,meg nem is képzelem magam terhesnek,mert csalodtam mar 11 honapon keresztül:-( meg kímélem magam..
2014. aug. 2. 17:11
5/7 anonim válasza:
Ne is éld magad bele mivel ez nem jelent semmit,mert hogy ilyenkor meg nincsenek tünetek.de siman lehetsz terhes,szal ha kimarad tesztelj,szurkolok neked:)))
6/7 anonim válasza:
Ja és mikor majd babás leszel jó sötét lesz a bimbid,de majd csak kb 3honapos terhesség után:))
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nincsenek tünetek még ilyen korán,ezért is irtam h nem élem magam bele:-) köszi a drukkot;-)
2014. aug. 3. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!