Láttok rajta erősödést vagy ne is reménykedjek?
Talán a legfelső és a legalsó között van némi ici pici különbség,talán...
Mennyi nap alatt csináltad a tesztet?
Kedves 3 mas ezek ovu tesztek,tehát sajnos nem elég ha halvány,legalább olyan erősnek kell lennie mint a kontroll csík. Kedves kérdező,szerintem ott középtájt kicsit erősebbek voltak,de lehet nem eléggé :( nincs a lakóhelyed közelében müller drogéria? Ott kapható az expect nevű lh teszt,(lehet máshol is van,én itt vettem) 4 db van egy csomagban 1500 ft . Ez nekem bevált márka,szépen látni rajta a változást,lehet ki kellene próbálnod!
Drukkolok :)
Ja! Véletlenül ma elsőre egy hcg tesztet bontottam fel, így azt is megcsináltam. Lehet ezek az olcsó tesztek nem is jók, és össze-vissza mutatnak.
Nekem az olcsó teszt is szuperül mutatja amit kell, szóval szerintem nem itt kellene a probléma okát keresni.
Előfordulnak egy nő életében olyan hónapok, amikor nem produkál peteérést, lehet, hogy pont egy ilyen hónapot fogtál ki. Betartod a szabályokat? Evés-ivás tesztelés előtt? Délutáni pisiből? Görbéd nincs hozzá?
Én amúgy nem látok rajta erősödést, van, akinek viszont korai peteérése van, esetleg már lemaradtál róla, vagy még épp nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!