Most már akkor ne reménykedjek? Vagy lehetnek 1 héttel előbb ilyen fájdalmak?
Figyelt kérdés
Év elejétől kezdve 8-án vagy 9 én jött meg a menstruációm. Most párommal márciusba úgy döntöttünk hogy babát szeretnénk 23-tól próbálkoztunk. Erre ma úgy keltem hogy szúró fájdalmaim vannak. Csak egyet nem értek hogy 1 hete úgy ki pattogtam ahogy még soha és még a nemvárt napig van idő :( Szerintetek megfog jönni ? ne reménykedjek ? Mellem tegnap kezdett enyhén fájni.2014. ápr. 3. 12:05
1/2 anonim válasza:
amit most érzel, az lehet beágyazódás is akár, figyelitek a peteérést, tudod hogy az mikor volt? Ha babát szeretnétek, figyeljétek hogy jókor legyetek együtt...
jósok meg nem vagyunk nem tudjuk meg fog e jönni, a menstruáció előtti tünetek gyakran a terhesség első tüneteivel egyeznek. Ápr. 10 körül már tesztelhetsz ha addig nem jön meg, előbb nincs értelme.
Ha gondolod, még a testhőd is mérheted, mensi előtt 2-3 nappal leesik 36-36.5 fok köré, ha terhes vagy, akkor 37 fok körül marad...
A testhőből a peteérést is meg lehet állapítani, bővebb info: www.ciklus.hu
2/2 A kérdező kommentje:
Csak itt internetes kalkulátor néztünk hogy mikor lehet ovulációm, aszerint 23-án volt, akkor együtt is voltunk. Köszönöm a választ
2014. ápr. 3. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!