Megnéznétek ezt a mai tesztet? 12. dpo 10-es One steppel. Nem baj, ha ilyen halvány? (Nem első, hanem egy délelőtti vizeletből van, ovum 20-án volt. )
Figyelt kérdés
Érdemes elmennem dokihoz, vagy felhívnom, esetleg progipótlás miatt? PCOS vagyok, pm. alulműködő, enyhe IR. Remélem velünk marad! Nektek volt hamis pozitív ez a fajta tesz. Minden nap meg szeretném ismételni, van otthon 25-ös x-epil is, de azt csak hétfőn szerintem. Addig 1-1 reggel ezt a fajtát használom, remélem erősödik...
2014. aug. 1. 12:37
21/27 A kérdező kommentje:
No ma ellőttem délelőtti vizeletből a 25-ös x-epilt, és full pozitív!!!! :D Csak egy árnyalattal halványabb, mint a kontrollcsík. Ma kellett volna megjönnie, remélem nem teszi! :)
2014. aug. 5. 10:32
22/27 anonim válasza:
Na ugye mondtam?! :) Gratulálok!
23/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Aug.21-én megyek dokihoz, ha szeretnétek, beszámolok a fejleményekről. A héten pedig szurkolok, hogy ne jöjjön meg...! :)
2014. aug. 5. 21:18
24/27 A kérdező kommentje:
Minden oké, ma voltam UH-on, ver a szíve, és a korának megfelelő méretű! :)
2014. aug. 21. 19:14
25/27 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy minden rendben van és gratulálok. :-)
26/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ha már erre járok, gondoltam megírom a sztori végét is :) Akkor 39. hétre egészséges kisfiam született, most pedig jön a kistesó, de most sem hiszem el ennyi "betegséggel" (PCO, pm.alulműködés, enyhe IR). Köszönöm mindenkinek a szurkolást, és így visszaolvasva, durván idegbeteg és hisztis voltam :) Bocsi érte! :)
2018. febr. 2. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!