Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok ti is a 2. csikot...

Látjátok ti is a 2. csikot ami nagyon halvány (első képen), vagy csak én látom?

Figyelt kérdés

képen nem úgy adja vissza,még élőbe is iszonyat halvány,de mintha látnék rajta nagyon halványan még egy csikot.

Az első képen látni csak.

[link]

[link]

2014. júl. 4. 20:23
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

csak az első teszten látni

(csak elirtam,első képnek irtam,de első teszt akart lenni)

2014. júl. 4. 20:24
 2/19 anonim ***** válasza:
Én sajna nem látok 2 csíkot.
2014. júl. 4. 20:26
 3/19 anonim ***** válasza:
Én ném látom pedig kinagyítottam! :-(
2014. júl. 4. 20:27
 4/19 anonim ***** válasza:
Én sem látom. :(
2014. júl. 4. 20:29
 5/19 A kérdező kommentje:

köszönöm!

nem baj,csak kiváncsi vagyok rajtam kivül látja e valaki még.Lehet csak száradási csik vagy hasonló amit látok.

6/19 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, pedig nagyon néztem.
 7/19 A kérdező kommentje:

köszi lányok,nem baj,lehet tényleg nincs ott semmi... :) csak már én képzelem oda....

Na majd holnap megmutatom a páromnak ő lát e valamit.

2014. júl. 4. 20:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia kerdezo :-)igen amit latsz 2 csik az nen csik.... sajna ez a teszt nagyon fere tudja vezetni azt aki kezdo a terhesegben... bocsi nem banyasbok irtam!! En is azt hittem regen hogy pozit tesztrltem :-)de a pozi csiknak nem ott kell lenie... ha nem a negativ csik mellet ....amit amit elol latsz az csak szaradasi csik!
2014. júl. 4. 20:36
 9/19 anonim válasza:
Ha van egy sötét kék csík és egy fél árnyalattal halványabb kék csík az 2-nek számít?
2014. júl. 4. 20:37
 10/19 anonim ***** válasza:
Szia! Látom, hogy mire gondolsz, de sajnos ez csak szàradàsi csík. 2 év alatt volt benne részem párszor. Múlt hónapban teszteltem pozitívat, és azt nem lehetett volna összekeverni semmivel,teljesen egyértelmű!:-) Drukkolok neked!:-)
2014. júl. 4. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!