Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok ti is a 2. csikot...

Látjátok ti is a 2. csikot ami nagyon halvány (első képen), vagy csak én látom?

Figyelt kérdés

képen nem úgy adja vissza,még élőbe is iszonyat halvány,de mintha látnék rajta nagyon halványan még egy csikot.

Az első képen látni csak.

[link]

[link]

2014. júl. 4. 20:23
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ja bocsi félre láttam
2014. júl. 4. 20:40
 12/19 A kérdező kommentje:

köszönöm! :) de nem vagyok kezdő a terhességben,van már egy 4 éves fiam. :) Természetesen a negativ mellett látom a 2. csikot,de lehet nincs ott semmi...

Most gépről megnéztem megint azt a képet az első teszten,én igy is látom ha megdöntöm a számitógépet.

2014. júl. 4. 20:42
 13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! :) Azért még 2 nap múlva megcsinálok még egy tesztet,hátha..... :)
2014. júl. 4. 20:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Bocsika:-)akkor nem vagy tapasztalatlan:-)... majd ird meg hogy babas vagy e? Mert sajna igy nem larom a 2 csikot... de ha halvany... lefentkepezve mi ugy sem latnuk!drukolok neked!!
2014. júl. 4. 20:46
 15/19 anonim ***** válasza:
En latom amire gondolsz, de ez meg semmit nem jelent, Te is tudod... mikorra nem varod? Irj majd meg, drukkolok!
2014. júl. 4. 20:51
 16/19 A kérdező kommentje:

ma a 19.napja hogy nem jött még meg.De nekem nagyon rendszertelen a ciklusom,szokott 1-2 hetet késni,meg 2x volt olyan az elmúlt fél évbe,hogy kimaradt 1-1 hónap.

A dokimhoz amúgyis készülök menni emiatt a rendszertelen menstruáció miatt.

2014. júl. 4. 21:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Döntögettem a gépet, lementettem a képet, teljesen ránagyítottam, de sajnos én sem látom. De azért drukkolok neked nagyon! :)
2014. júl. 5. 06:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia, én láttam a csíkjaidat. Ránagyítva és jobbra balra mozgatva véltem felfedezni. Lehet, hogy száradási csík, de akár terhesség is lehet. Bár 19 nap késés után, csak jobban kellene mutatnia, hogy van e babád.
2014. júl. 5. 07:39
 19/19 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek!

Valószinű csak száradási csik volt,mert sajnos most este megjött :(

Majd a következő hónapba hátha.... :)

2014. júl. 5. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!