Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek ezt a mai tesztet?...

Megnéznétek ezt a mai tesztet? 12. dpo 10-es One steppel. Nem baj, ha ilyen halvány? (Nem első, hanem egy délelőtti vizeletből van, ovum 20-án volt. )

Figyelt kérdés

[link]

Érdemes elmennem dokihoz, vagy felhívnom, esetleg progipótlás miatt? PCOS vagyok, pm. alulműködő, enyhe IR. Remélem velünk marad! Nektek volt hamis pozitív ez a fajta tesz. Minden nap meg szeretném ismételni, van otthon 25-ös x-epil is, de azt csak hétfőn szerintem. Addig 1-1 reggel ezt a fajtát használom, remélem erősödik...

2014. aug. 1. 12:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

1: beágyazódott, igen.

2: Csodák márpedig vannak!

3: A semminél azért egy hangyáival többet jelent egy ilyen teszt! ;-)

2014. aug. 1. 15:12
 12/27 anonim ***** válasza:
1-2. vagyok: nekünk is sikerült hála Istennek a második próbálkozásra. :) Nyugiiii, hidd el, babát vársz.
2014. aug. 1. 15:16
 13/27 anonim ***** válasza:

figyelj ez pozitív, hidd el!gratulálok!!

volt már vetélésed vagy miért félsz?

nekem az első gyermekemnél 12 dpon semmi sem látszott de 13 dpon se! pedig tudom mikor fogant.

a második terhességem 12 dpon délután már halvány volt, majd mindennap egyre erősebb és a 8. héten elment...

Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nem azt mondja meg megmarad e a baba ha 12 dpon pozi lett. nagyon sokaknak előbb vagy épp később lesz pozitív mégis megmarad!

Én azt ajánlom neked nyugodj le, ha kell beszélj az orvosoddal a betegségeid miatt de ne parázz, ne vonzd magadhoz a bajt!

Sok sok örömet és egészséget nektek !!!

2014. aug. 1. 16:08
 14/27 A kérdező kommentje:
Az előbb csináltam még egyet,az nagyon haloványka lett...de tudon,a délelőtti vizelet koncentráltabb. Holnap reggel csinálok egyet,remélem erősödik. Tudom ez már beteg, amennyire izgulok, és tesztelgetek, de nem bírom ki. Ezt a mostani tesztet nem tudom feltölteni,hétvégén nincs netem,csak a telómon...szurkoljatok! :-D
2014. aug. 1. 18:06
 15/27 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet,nem kellene bevonzani a bajt! Próbálok pozitívan hozzáállni,és mosolyogni! :-D Írok még,ha történik valami!
2014. aug. 1. 19:50
 16/27 A kérdező kommentje:
Ma van a 15. dpo-m és a teszt nem erősödik, hanem teljesen ugyanolyan, mint pénteken, az első. Ez baj? Ugye kenem a Womens creamet, és valaki írt a neten olyat, hogy ez okozhat hamis pozitív tesztet... De a teszt a hcg-t mutatja ki nem? Viszont valaki szerint a progeszteron hcg termelésre készteti a szervezetet. Ez így van? Dokimnak már írtam, nem tudom mikor tud fogadni, még nem jelentkezett, de már nagyon jó lenne, mert tiszta ideges vagyok!!! Valakinek progikrémmel ilyen tapasztalata?
2014. aug. 4. 07:53
 17/27 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam az one step lassan erősödik be, vagy egyáltalán nem is lesz az. Próbáld meg egy másik fajtával, de szerintem minden rendben van. A progikrémtől nem hinném hogy pozitív lesz a teszted, én is szedtem utrogestant és nem lett két csíkos a tesztem. Próbálj megnyugodni, nincs itt baj!
2014. aug. 4. 09:25
 18/27 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm! :) Beszéltem közben dokival, azt mondta, hogy amúgy is van aug.21-re időpontom hozzá, elég akkor mennem, nem szabad annyira erőltetni a megtapadást, mert hagyni kell időt a természetnek a szelektáláshoz, beteg gyereket senki nem szeretne. Progikrémet kenhetem azt mondta. Van itthon x-epil, de az 25-ös teszt, így azt csak holnap vagy holnapután akarom bevetni, igazából holnap lenne a mensim első napja, így azzal előbb nem akarok tesztelni. Akkor a doki 21-én már lát valamit, ha szívhangot nem is, de legalább petezsákot, akkor ad gyógyszert a magzatmegtartásra. Viszont ha vérzek, azonnal hívjam fel. Addig is marad az izgalom! :)
2014. aug. 4. 10:07
 19/27 anonim ***** válasza:
Holnap lenne a menstruációd első napja? Akkor mit vársz? :) Nekem a kimaradt után 4 nappal lett olyan halvány, hogy rajtam kívül senki nem hitte, hogy ebből gyerek lesz. Már 2 éves. Nyugodj már meg picit...
2014. aug. 4. 10:09
 20/27 A kérdező kommentje:
Oké, igyekszem! És csak minden másnap fogok tesztelni, megígértem magamnak! :)
2014. aug. 4. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!