Akinek pozitív teszt ellenére volt vérzése, az milyen volt 4-5 hetesen, az esedékes menzesz idején?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 10:07
1/7 anonim válasza:
Szia Én kb 6 hetesen volt vérzésem kb2-3 napig sötét barnás, a mennyisége kb annyi mint menzesz utolsó napjaiban. De ha ilyen van mindenkép fordulj nőgyógyászhoz, mert nem biztos hogy a menzi miatt vérzel.
2/7 A kérdező kommentje:
1 napos késés után barnás,aztán most véres barnázás,nem folyik, nem ömlik,hanem csak inkább pecsételget,de nem egy két pötyit..nincsenek alvadt vér darabok, pisiléskor van wc papiron csak szinte,de azon azért rendesen.orvoshoz menni még szerintem korai terhesség. Nagyon izgulok:-(
2014. aug. 1. 10:17
3/7 anonim válasza:
Ez semmiképp se jó. én így vetéltem el. nem kaptam időben progeszteronpótlást, mert "csak" barnáztam kicsit. Irány a doki a pozi teszteddel és kapsz majd hormonpótlást.
4/7 anonim válasza:
Szia. Én most ugyan igy vagyok. 5 hetes vagyok. És rendesen megjott. Egy orvosi vizsgálat miatt kellett tesztet csinálnom és ott derült ki hogy baba van. A vérzés okát nem tudni.
5/7 A kérdező kommentje:
hát mostmár nem pecsételés,rendesen folyik,ma vettem volna mégegy tesztet ,de így már azt sem vettem,már kezd fájni a hasam,meg görcsölni...szerintem ebből jó már nem sülhet ki,legközelebb rá se gondolok az egész babás-terhességes dologra,hátha akkor sikerem lesz..lehet tulságosan szerettem volna
2014. aug. 1. 15:32
6/7 anonim válasza:
Nekem gyenge menszi szerű vérzésem volt 1 hétig 6 hetesen és az uh egy 8mm-es dobogó szívű babát meg egy 20mm-es haematómát mutatott.Azóta is feküdnöm kell már 11 hetes vagyok :) Kedden uh remélem minden oké lesz velünk.
Te se add fel!Menj orvoshoz!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,babásoknak nagy gratula!! :-)
Szoritok hogy minden rendben legyen!!
Hát megvárom következő mensit,ha elmarad akkor van baba,ha nem akkor most sem volt ugy gondolom,csak játszik velem a sors..
2014. aug. 1. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!