Corax teszt szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
corax be sure, nem tudok napokat, heteket mondani, mert a kislányom még csak 8 hónapos, kb 3 hete voltunk együtt.
örülnénk a babának, csak még nem merem elhinni. Szerintetek? Élőben szép rózsaszín
2014. júl. 31. 13:15
11/13 anonim válasza:
de miért nem mész be gyorsan a kórházba???honnan tudod hogy elment a baba?? én is véreztem,vérzek most is néha.
az elején szedtem Duphastont. menj nézesd meg magad. ne add fel ilyen hamar
12/13 anonim válasza:
Sajnálom ... A helyedben en is mennek az orvoshoz . Nem hagynám ennyiben :(
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyosak vagytok, de nagy darabokban erősen vérzem es a tegnap reggeli teszt negatív lett. Tudom, hogy mindig van remény, de reális esélye ennek nincs sajnos. Mindhárom lányommal volt barnázás az 5-6 hét környékén, de nem erős vérzés. Erre kevés a 3*2 utrogesztan. hiába mennék be kórházba...
2014. aug. 14. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!