Valakinek van tapasztalata a meforalról?
Figyelt kérdés
2. menzim maradt ki, a doki látott egy 20mmes cisztát a jobb petefészkembe, mindezt 2 hete. IR-es lehetek, kaptam rá meforált, azt mondta ettől meg fog jönni..Lassan 2és fél hete de még semmi. Várjak türelemmel? Nem könnyű :( aug 19én tudok legkorábban visszamenni hozz, addig szabadságon van ! :(2014. júl. 31. 08:25
1/6 anonim válasza:
A gyógyszer nem elég, az étrendet is csinálni kell, meg a sportot is.
2/6 anonim válasza:
Hát azért a meforal előtt illett volna csinálni egy cukorterheléses vizsgálatot. Az 1 db 20mm-es ciszta szerintem nem ettől van. Megnézetném magam egy másik orvossal is.
3/6 A kérdező kommentje:
csináltak terhelést, sajnos az inzulin magas lett. 8 volt 0 percesnél 80 lett a 120 perces :( diétát nem mondta a doki, azt magamtól kezdtem el, a gyógyszer óta tartom az IR diétát, mozogni is mozgok ! de még menzi sehol :( és másik doki sincs..19.én vannak legkorábban :(
2014. júl. 31. 08:54
5/6 anonim válasza:
Hármas kezelést csináld: sport, diéta, gyógyszer. AZ első kettő a legfontosabb. Amit tarts az a 160 grammos szénhidrát diéta! Anélkül eélytelen a helyzet.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi ! tartom ! 160 ch és 5+1 x is étkezés betartva a lassú-gyors ch-t! ;) bogyót is szedem, asportra kell ráállnom rendszeresebben ! De türelmes leszek, bár azt hittem ad a doki norcolutot vagy valamit ami meghozz :(
2014. júl. 31. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!