Van valakinek tapasztalata a Forgách Intézettel, vagy a Szent János Kórház meddőségi klinikának a lombik programjával kapcsolatban?
BMC-ben (János Kórház) csak a gyógyszerekért kell fizetned, vizsgálatért, beavatkozásért nem. Ennek következménye hogy rengetegen vannak és mindig nagyon sokat kell várni, viszont az orvosok, biológusok nagyon tapasztalt, jó szakemberek.
Ha pörgetni akarjátok a dolgokat, érdemes 1-2-szer elmenni a kiválasztott doki magánrendelésére (nekünk Zeke doki hozta össze elsőre a babáinkat, 2x voltam a terhesség előtt nála magánban, 20.000,-/alkalom, ezért "cserébe" nagyon pörgette a dolgokat, január közepén voltam nála első konzultáción és március elejére terhes lettem.)
De jó, hogy írtál, mert nekem is a Zeke doktornak adták meg a számát. Akkor jövő héten hívom is :)
Köszönöm az infókat!
Nem, simán csak bejelentkeztem a magánrendelésére, semmi vizsgálati eredményem nem volt még ekkor (a férjemnél volt a gond), és ott megbeszéltük hogy milyen vizsgálatok kellenek nekem a lombik előtt, ezek egy részét ő csinálta a BMC-ben, másik részét (pl. mell-UH) nekem kellett kijárnom, és amikor minden megvolt és mindent rendben talált akkor ő mondta hogy nincs mire várni, ha megjött menjek a BMC-be és indítja a stimut.
Zeke dokinál jó kezekben lesztek, én nagyon jó orvosnak tartom, de van egy stílusa, magánban ráérősebb és aranyos, bent a BMC-ben viszont két perc alatt kipenderít a vizsgálóból, mert akkora rohanásban van hogy kérdezni sincs időd... ezért jó elsőre magánba menni hozzá.
Sok sikert, kérdezz még nyugodtan ha van vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!