Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki halogatta a Hsg-t és...

Volt aki halogatta a Hsg-t és végül teherbe esett anélkül?

Figyelt kérdés
Szóval most volt 1 éve hogy nem esek teherbe, elmentem dokihoz egy hónapja és viszonylag gyorsan menetek a dolgok, páromat már vizsgálták nálam volt uh-s peteérés figyelés. Most hsgre adott javaslatot a doki, az mondta hogy jelentkezzek be erre. Most múlt el a mensim és nem mentem még el a másik város kórházába mert félek tőle és egy kicsit halogatom hogy na majd most összejön és megúszom. Meg arra is gondoltam hogy előbb nem endokrinológushoz kellene menni? Sajnos most sok gond volt a családban párom is elveszítette a munkáját és valahogy most nem akartam ezzel foglalkozni, ezért halogatom a hsg-t is. Eddig azért sürgettem a dolgot mert férjem már 40, igaz én még csak 27. Volt aki hasonlóan halogatta az átjárhatóságit és összejött anélkül a baba? Vagy ha 1 év alatt nem jött össze akkor nem is fog mert biztos valami gond van?

2014. júl. 30. 08:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

A kérdésre nem tudok konkrét választ sajnos, de leírnám az én történetemet.

A dokim 1 év után mondta, hogy csináljuk meg a HSG-t, de nagyon féltem tőle, ezért én is halogattam.

Aztán mégis muszáj volt megcsinálni, és azt tudom mondani, ha most újra kéne mennem, már nem aggódnék rajta. Nekem altatásban csinálták, de őszinte leszek ébren nem bírtam volna ki. Iszonyú fájdalmas volt, még az altatás ellenére is. Sokkal erősebb, mint a menstruációs fájdalom. Na, nem akartalak megijeszteni! :)

Egyébként nagyon megérte, mert kiderült, hogy mindkét petevezeték el van záródva, a vizsgálat során nem is nyíltak meg. Ugyanakkor utána valamikor igen, és most 10+5 hetes kismama vagyok. :)

Én azt javaslom, hogy ne halasztgasd a vizsgálatot, jobb, ha túlesel rajta, és végeredményben kibírható. :)

Remélem nem rémítettelek halálra, és segítettem valamennyit!

2014. júl. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!