Miért használ valaki ovulációs tesztet anélkül, hogy tudná pontosan hogy is működik? Miért gondolja hogy ovulál, met lát még egy csíkot?
de mindig és akkor Ő az okosabb.....:(
hiába folyás ide vagy oda, fájdalom ide vagy oda,ciklus.hu hova húzta be, az LH hormon adja a parancsot a tüszrepedésre.
talán mert rossz a használati utasítás. ugyanis az van benne, hogy csak akkor van peteérés, ha erősebb a tesztcsík.
én a menstruáció után minden nap használtam és maximum 2 napig volt nagyon halvány csíkom. el is könyveltem a sikertelen hónapot, ennek ellenére nemsokára szülök. és sok ilyet olvastam.
Van ilyen, persze. Én is hallottam már, hogy volt akinek szinte semmi csíkja nem volt, és van a másik véglet, hogy hol erősebb, hol gyengébb, hol reggel, hol este, de mindig ott a csík!
A legtöbben nem drogériákban veszik az LH tesztet a borsos ára miatt, hanem internetről rendelik. Onnan nem igazán kapnak használati utasítást, jön pufis boríték, benne a sok teszt, és ennyi.
De akkor is utánna kell nézni, nem csak vaktában lövöldözni a tesztekkel.
Lehet halvány, lehet hogy valaki "lemarad" a pozi tesztről, mert körbepisili. Simán lehet. Egyszer volt annyi tesztem, hogy reggelente is teszteltem, és előtte este halvány, reggel nagyon erős konkrét két csík, estefelé meg megint halvány.
A teszt nem hazudik. Ha nem emelkedik meg az LH a szervezetben nincs is tüszőrepedés, tehát kizárt. Vagy rossz a teszt, vagy körbelőtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!