Mettől meddig negatív az ovulációs teszt?
Több helyen olvastam, hogy az ovulációs teszt csak az ovuláció után lesz pozitiv, és lehet használni jósló tesztként is.
A kettő között negatívnak kell lennie a tesztnek? És hány napig?
??? Az ovuteszt egy hónapbam egy, maximum két napig erős pozitív, ami az eljövendő peteérést jelzi, mivel az LH hormon megemelkedik a szervezetben, készítve elő ezzel a tüszőt a repedésre. Általában az első negatív napon van
Ha halványabb az egyik csík, az nem érvényes, az negatív. A ciklus bármely napján produkálhatsz két csíkos tesztet ami nem egyformán erős két csíkos, de ez is negatív.
Jósló tesztként magam is használtam. Mire kiderül hogy baba van a dologban már egy érzékenyebb terhességi teszt is kimutatja a bébit.
Ennél a lényeg a rendszeresség, kb 5-6 napig folyamatosan kell végezni, és nézni, hogy erősödik-e a második csíkod, és a nemvárt napján majdnem pozitívat kell hogy mutasson. DE ez nem mindenkinél jön be. Van akinél semmit nem mutatott. Nálam erősödött, és a nemvárt napján egyformán két erős csíkot produkáltam mind LH mint a HCG tesztből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!