Nincs okom aggódni, ugye?
Figyelt kérdés
26-án lefeküdtem valakivel, menstruáció alatt. A menzesznaptáram szerint 9-16-ig vagyok termékeny, 11-én volt az ovuláció. 25-e óta menstruálok. Óvszerrel védekeztünk, ami elmondása szerint nem szakadt ki, tehát semmi gond nem kéne hogy legyen. Még ha nem is védekeztünk volna, akkor is elég alacsony az esélye, hogy teherbe essek, nem? De volt óvszer, nem tudom miért aggódom mégis éjjel-nappal. Túlságosan félek hogy terhes leszek mivel még fiatal vagyok nagyon. Mit tegyek, hogy megnyugodjak?2014. júl. 29. 19:24
1/3 anonim válasza:
Menzi alatt, ráadasul gumival, alaptalan a félelmed. De ha ennyire félsz, irass fel bogyót, mellé óvszer, és úgy már tényleg végképp semmi félnivalód nem lesz! Az állandó félelem megmérgezi az életed, az együttléteket, a kapcsolatod. Ne parázz :)
2/3 A kérdező kommentje:
ez a mostani együttlét egy alkalom volt, jelenleg nincs tartós kapcsolatom, de biztos hogy ha lesz, akkor gyógyszer+gumi..
2014. júl. 29. 19:46
3/3 anonim válasza:
Tényleg fura ez a szorongás. Mennyire vagy fiatal. Nem lehet, hogy még nem kellene szexelned vagy nagyon komoly bizalom mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!