Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csinálok rosszul a tesztel...

Mit csinálok rosszul a teszteléssel? Kezdek aggódni, hogy nincs peteérésem.

Figyelt kérdés

Ugyanis a ciklus. hu 31- re jelölte a pé-t.29- én is , és 30-án is néztem One step ovu. tesztet este 8-kor.Az elsőn alig látszik a csík, a tegnapin meg szinte semmi. Most a derékfájáson kívül mást nem is éreztem.

Előre is köszi a válaszokat!

2009. dec. 31. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ovu tesztelést ne a ciklus.hu alapján csináld. Kezd el a 11. napon és addig csináld míg + nem lesz. Ugyanis a ciklus.hu egy átlagot számol a ciklusaid napja alapján, de ez nem törvényszerű a peteérés szempontjából.
2009. dec. 31. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van. Főleg, ha most csinálod először, ki kell tapasztalni. Most fog napról-napra erősödni.
2009. dec. 31. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első! Az LH csúcs általában késő du van, tehát 5-6 felé tesztelj, és előtte ne igyál valamennyi ideig. Rajta van a dobozán is, talán 1óra? Én úgy csináltam, hogy ha nem volt egyáltalán csík, akkor másnap nem teszteltem, csak köv. nap, mert kevés volt a csík és drága :)
2009. dec. 31. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!BOLDOG ÚJ ÉVET!!
2009. dec. 31. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!