Mire számítsak, ha nincs peteérésem?
Nekem a nőgyógyász adott Clostilbegyt tabletát.
Az első hónapban összehozta a gyereket, bár később volt pé-m.
Amúgy egyáltalán nem volt pé-m, 3 évig próbálkoztunk, nekem nem volt pajzsmirigy problémám, csak szimplán dagadt voltam, és pco-s.
És nekem nem progit néztek csak, hanem az összes többit is, amit ilyenkor szoktak. Mármint az endokrinológián.
Bocsi, ha kicsit összevissza írtam, szóval én nőgyógyászaton kezdtem, ott pco gyanujával küldtek endokrinológushoz, ott megnézték a pajzsmirigyemet is, de a mellékvese hormonokat is nézték, meg mindent!
35 éves vagyok amúgy, és mivel nem volt pé-m, de gyakorlatilag mindent rendben találtak hormonálisan, megpróbáltuk a Clostilt.
És bejött :)
14:57 vagyok
Nekem is sztk-s doki derítette ki a bajomat, és mivel ők is heti 1x vannak benn, így máshoz mentem vissza UH-ra a 12. napon, mert ő aznap nem rendelt,de ezzel tisztában vannak benn, és összedolgoznak.
A clostilt az 5. ciklusnapon kell elkezdeni, a felírt adagban, és 5 napon át kell bevenni.
Ekkor érlelődnek a peték, tüszők, és ezért kell a 12. nap körül visszamenni kontrollra.
Na nekem nem volt akkor még semmi, mert késleltetett volt a hatása, ami előfordul, és valamikor a 23.25. nap körül volt pé-m. ebből lett baba az első hónapban.
Én rengeteget olvastam erről a gyógyszerről, és az esetek 95%-ban segített, bár nem az első hónapban általában, hanem a második ciklusban legtöbbször.
Szia:) Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!