Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire számítsak, ha nincs...

Mire számítsak, ha nincs peteérésem?

Figyelt kérdés
Júliusban hagytam abba a foggátló szedését, azóta 28-30napra rendesen megjött(kevés eléggé)! Hőmérőztem 2 hónapig, és abból az látszik, hogy nincs peteérésem! Magas TSH miatt 3havonta járok endokrinológushoz, megemlítettem neki a problémámat, és elküldött a ciklus 21.napján laborba progeszteron szintet nézetni! Mire számíthatok a továbbiakban, ha tényleg nincs peteérés?
2011. nov. 19. 23:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valószínű kapsz majd gyógyszeres kezelést, nyugi rendbe jössz, ha az a gond!
2011. nov. 20. 00:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszert adnak ilyenkor? Közbe kell nőgyógyászhoz járni?
2011. nov. 20. 00:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem a nőgyógyász adott Clostilbegyt tabletát.

Az első hónapban összehozta a gyereket, bár később volt pé-m.

Amúgy egyáltalán nem volt pé-m, 3 évig próbálkoztunk, nekem nem volt pajzsmirigy problémám, csak szimplán dagadt voltam, és pco-s.

És nekem nem progit néztek csak, hanem az összes többit is, amit ilyenkor szoktak. Mármint az endokrinológián.

2011. nov. 21. 14:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, ha kicsit összevissza írtam, szóval én nőgyógyászaton kezdtem, ott pco gyanujával küldtek endokrinológushoz, ott megnézték a pajzsmirigyemet is, de a mellékvese hormonokat is nézték, meg mindent!

35 éves vagyok amúgy, és mivel nem volt pé-m, de gyakorlatilag mindent rendben találtak hormonálisan, megpróbáltuk a Clostilt.

És bejött :)

2011. nov. 21. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem hasonló volt a problémám mind neked.clostyt kaptam rá mivel a véreredményem jó volt és már van is gyerekem.Igaz nekem a 21.napon nem volt,csak a 6.napon labor.Peteérésem lett tőle,de az elmúlt 3hónapban baba még nem.sok sikert!
2011. nov. 21. 16:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak! Ha nekem is ezt a gyógyszert írják fel, akkor közben kell nőgyógyászhoz járni? Csak azért érdekes, mert akihez járok heti egyszer rendel csak és ugye nem sok esély van rá, h pont akkor tudják megnézni a peteérést? Érdemes lenne mást választani?
2011. nov. 21. 19:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha clostilbegyt-et írnak fel,akkor kell járnod közben ultrahangra.(Legalább is úgy érdemes egyrészt,hogy lett e peteérésed illetve nehogy túl stimuláljanak és cisztád legyen).Ciklus elején kell szedni a gyógyszert(3,.5.nap körül) 5napig és ezután a 12-14.nap között célszerű uh-ra vissza menni.Legalább is nekem így volt és az ismerőseimnek is.
2011. nov. 21. 19:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi, szerinted sztk-n is foglalkoznak az emberrel normálisan ilyen esetben vagy csak magánúton érdemes?
2011. nov. 21. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem érdemes,ha ezt a gyógyszert kapod magán orvoshoz menned.Én nem voltam sztk-ban ezzel,így nem tudom ott mennyire foglalkoznának veled.Mindenképpen beszélj a nőgyógyászoddal erről,aztán majd eldöntöd attól függően,hogy mit mond.Gyógynövényekkel viszont addig is próbálkozhatsz,az nem árthat!
2011. nov. 21. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:

14:57 vagyok

Nekem is sztk-s doki derítette ki a bajomat, és mivel ők is heti 1x vannak benn, így máshoz mentem vissza UH-ra a 12. napon, mert ő aznap nem rendelt,de ezzel tisztában vannak benn, és összedolgoznak.

A clostilt az 5. ciklusnapon kell elkezdeni, a felírt adagban, és 5 napon át kell bevenni.

Ekkor érlelődnek a peték, tüszők, és ezért kell a 12. nap körül visszamenni kontrollra.

Na nekem nem volt akkor még semmi, mert késleltetett volt a hatása, ami előfordul, és valamikor a 23.25. nap körül volt pé-m. ebből lett baba az első hónapban.

Én rengeteget olvastam erről a gyógyszerről, és az esetek 95%-ban segített, bár nem az első hónapban általában, hanem a második ciklusban legtöbbször.

Szia:) Sok sikert:)

2011. nov. 21. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!