Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 27. ciklusnapomon a halvány...

27. ciklusnapomon a halvány terhességi tesztekkel menjek orvoshoz ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos egy középidős vetélés miatt azonnal rohannom kell az orvoshoz progeszteron pótlásért amint pozitívat tesztelek. De ezek a tesztek nem tudom minek számítanak. :/
2014. júl. 26. 18:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ezeken is száradási lenne? A jobb oldali a legfrissebb. Kb.3 perces. :/

2014. júl. 26. 19:27
 12/26 anonim ***** válasza:
Jajj, dehogy száradási csík, menj már! :D
2014. júl. 26. 19:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Olyan szürkésnek tünt a képen nekem élénkebb volt még akkor is amikor halványan mutatta..
2014. júl. 26. 21:07
 14/26 A kérdező kommentje:
Hát mivel 3 percnél készült a kép így a száradási csíkot kizárhatjuk szerintem...
2014. júl. 26. 21:19
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem a negatív teszteken soha nem volt 2. csík száradás után sem.Ez a csík meg egyértelműen erősödik.
2014. júl. 26. 21:21
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan na...... légy boldog.. minden jót....
2014. júl. 26. 21:28
 17/26 anonim ***** válasza:

Húú utolsó, nem akarlak bántani, mert biztos megvan az okod, de kisit irigynek tűnsz. Már, hogy lenne 3 különböző márkájú, összesen vagy 8 teszten száradási csík?

Gratulálok kérdező, ezek pozik! :)

2014. júl. 26. 23:22
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem vagyok irigy nincs mire!! :) 37+5hkm

bocsi ha annak tünt..

2014. júl. 26. 23:36
 19/26 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem volt odaírva mikor készültek a tesztek szóval ja olvashatunk itt cifra dolgot... de nem akarok èn kötekedni .....
2014. júl. 26. 23:38
 20/26 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek... Az összes teszten a második csík határozottan szürke a képeken. Nagyon furának találom, mivel a vizelezsugaras xepil kivételével az összes csík szép szabályos. Kizártnak gondolnám, hogy ennyi teszt szellemcsíkos lenne, így arra gondolok talán a fényképező hibája. Nekem sem tud rózsaszínt fotózni, de az enyémen a kontroll csík is szürkésnek hat. Engem az zavart be, hogy itt a kontroll csíkok színesek, a tesztcsíkok meg szürkék.

Kedves kérdező! A korábban történtek miatt szerintem is menj orvoshoz!

2014. júl. 27. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!