27. ciklusnapomon a halvány terhességi tesztekkel menjek orvoshoz ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos egy középidős vetélés miatt azonnal rohannom kell az orvoshoz progeszteron pótlásért amint pozitívat tesztelek. De ezek a tesztek nem tudom minek számítanak. :/2014. júl. 26. 18:30
2/26 anonim válasza:
egyértelmű pozitív, menj orvoshoz, és sok sok egészséget nektek :)
3/26 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban produkáltam egy szellemcsíkosat és egyből rohantam szóval jól beégettem magam :D Szerintetek ezek a tesztek adhatnak okot a reménykedésre? (Nem reggeli vizeletből van) Köszi előre is!
2014. júl. 26. 18:50
4/26 anonim válasza:
igen, nekem még halványabb volt a tesztem, nem várt előtt 4 nappal, és már 2 éves múlt a lányom. ez nem szellem csík mivel rózsaszín, első voltam. :)
5/26 anonim válasza:
Egyértelmű, hétfőn mehetsz a dokihoz!
6/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nagyon bízok benne csak a múltkori után nem akartam, hogy tök hülyének nézzen :)
2014. júl. 26. 18:59
7/26 anonim válasza:
Két különböző teszt, mindkettő pozitív.
Menj orvoshoz és remélem minden rendben lesz.:)
8/26 anonim válasza:
Nekem szárdási csíknak tünik de ne legyen igazam......
9/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! :)
Van már néhány fertinetes is de nem hittem nekik mert a múltkor becsapott ez a fajta. Kicsit mintha erősödne a 2 nappal ezelőttihez képest. Egyenlőre bizakodok, aztán remélem 8 hónapig aggódok és talán áprilisban jöhet az öröm :)
2014. júl. 26. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!