Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a teendo, ha terhes vagyok...

Mi a teendo, ha terhes vagyok az uj paromtol viszont csak most oktoberbe fogok elvalni?!

Figyelt kérdés
Mar majdnem egy eve otthagyott a ferjem egy masik no miatt...kuzdottem,nem erdekelte.Beletorkdtem es ramtalalt a szerelem akitol most fel ev utan varandos is lettem.Igazi szerelemgyerek,viszont a volt ferjemmel oktoberbe valunk.Feltem ezt a babat aki csak 6hetes.
2014. júl. 26. 14:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"ha elváltál, nem kell ahhoz új házasság, hogy az új párod nevét kapja

elég egy apasági nyilatkozat"

Ez nem igaz házasságban ha fogantatáskor házas a nő automatikusan a férj nevére kerül a gyerek. Így került Majka fia Dundika első férje nevére, meg a Várkonyi Andi lánya is volt férj nevét kapta. Aztán lehet majd később ezen ezt is rendezni és kerülhet a vér szerinti apa nevére.

Kérdező ezen már hiába idegeskedsz, ezt eldöntöttétek akkor amikor nem védekeztettek.

Kér

2014. júl. 26. 16:45
 22/27 anonim ***** válasza:

"Októberben már látszani fog a hasad, ha a férjed szemétkedni akar, akkor mondhatja, hogy ne váljatok, mert terhes lettél"

Persze mert szerinted volt férj más gyerekére akarna gyerektartást fizetni illetve kérdező láthatásra adni. Egyiküknek sem jó így, de sajnos ez a törvény.

2014. júl. 26. 16:46
 23/27 A kérdező kommentje:
Igen..biztos h nem akarna hozzam ragaszkodni,mas gyerekevel!Egyepkent meg mar gyerek nelkul se akart,majd pont mas gyerekevel....
2014. júl. 26. 16:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Öcsémék pont így jártak. Megismerkedésük után 2 hónappal esett teherbe a párja, aki már fél éve nem élt együtt a férjével. Gyorsan beindította a válást, szülés előtt 5 héttel házasodtak össze, a baba az öcsém nevét kapta.
2014. júl. 26. 16:57
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Okt.1jén elváltok nem jelentkezhetsz be okt.2re házasodni mert van átfutási idő.(válási határozat kiküldése,azt az anyakönyvi hivatalban is bejegyzik és csak utána adnak időpontot. De mivel csak a 6.hétben jársz van még időd bőven!
2014. júl. 26. 18:19
 26/27 anonim ***** válasza:

15 mièrt ìrsz ekkora hülyesèget?

mièrt ne hàzasodhatna egy nő a vàlàsa utàn 1 èven belül?

Èn a vàlàs utàn 3 hònappal màr hàzas voltam.Ìgy kapta a fiam a biològiai apja nevèt.

2014. júl. 26. 19:00
 27/27 A kérdező kommentje:
Akkor van meg remeny,hogy te;jesen boldog legyen a szerelmunk :)
2014. júl. 26. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!