Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a teendo, ha terhes vagyok...

Mi a teendo, ha terhes vagyok az uj paromtol viszont csak most oktoberbe fogok elvalni?!

Figyelt kérdés
Mar majdnem egy eve otthagyott a ferjem egy masik no miatt...kuzdottem,nem erdekelte.Beletorkdtem es ramtalalt a szerelem akitol most fel ev utan varandos is lettem.Igazi szerelemgyerek,viszont a volt ferjemmel oktoberbe valunk.Feltem ezt a babat aki csak 6hetes.
2014. júl. 26. 14:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor jó! Sok boldogságot!
2014. júl. 26. 14:24
 12/27 A kérdező kommentje:
Csak feltem ezt a babat,hogy valami baja lesz...megsunyli,hogy nem eppen jo idopontban jott es,hogy velem es a parommal mi lesz.
2014. júl. 26. 14:26
 13/27 anonim ***** válasza:

Ez a mondatod nagyon zavart!

Ha szeretitek egymást,a gyermeknek örültök , akkor mi a gond ?

2014. júl. 26. 14:28
 14/27 anonim ***** válasza:
Hány éves / évesek vagytok ?
2014. júl. 26. 14:30
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

szia

én úgy tudom,hogy a nő esetében,ha elválik 1 évet kell várni (törvény szerint) ha újra akar házasodni... :S

ezek alapján a pici a mostani férjed nevét fogja kapni hivatalosan!

2014. júl. 26. 14:32
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
A babák jobban tudják, mikor akarnak a Földre érkezni:) Egy kicsit zaklatott vagy, - ez a terhesség első harmadában gyakori, akkor is, ha nincs ilyen kalandos menterend az októberre.. egy kicsit hagyd, a természet bölcs.. nem kell mondani a kicsinek, mit csináljon - szépen alakul. Valami jó zene kéne, ami megnyugtat..
2014. júl. 26. 14:32
 17/27 A kérdező kommentje:
Igen kicsit zavart vagyok.Nem a paromban nem vagyok biztos,mert szeretjuk egymast.Amugy 27evesek vagyunk.Van lakasom,munkam...szoval evvel nincs gond.Csak nem szeretnem,hogy a volt ferjem nevet kapja,mert egy szemetlada es nem tudom ez a mostani paromat hogyan erintene :( valamint feltem a babat,hogy barmi baja lesz :(
2014. júl. 26. 14:51
 18/27 anonim ***** válasza:

ha elváltál, nem kell ahhoz új házasság, hogy az új párod nevét kapja

elég egy apasági nyilatkozat

2014. júl. 26. 15:24
 19/27 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy a házasságkötéshez előtte min. 30 nappal be kell jelentkezni, és kell hozzá a határozat a válásról.

Októberben már látszani fog a hasad, ha a férjed szemétkedni akar, akkor mondhatja, hogy ne váljatok, mert terhes lettél.

Ezekre készülj, és ügyvédet kérdezz.

2014. júl. 26. 15:50
 20/27 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem,hogy evvel szemetkedne.Nem akar velem lenni es foleg nem egy masik ferfi gyereket.Viszont az uj parom se viselne el,hogy a taho volt ferjem legyen papiron a gyerek apja
2014. júl. 26. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!