Terhes lehetek? (Többi lent! )
3-4 napja reggelente erős hányingerem van de nem hányok viszont napközben is van de akkor enyhébb. Foyamatos vizelési ingerem van. Valamikor annyira begörcsöl a hasam hogy pár percre össze kell húznom magam mert nem birok egyenesen állni vagy görnyedès nélkül feküdni. Olyan ételeket kívánok amiket nem szeretek es olyanoktól hanyingerem lesz amiket eddig imádtam..nagyon erőssen érzem a szagokat és amiktől régen nem undorodtam most igen...de fogamzásgátlót szedek 3 éve mindig pontosan veszem be. Soha ilyem tüneteim nem voltak. Terhes lehetek? Es ha igen lehet baja a babának a tabletta miatt. Mielött jönnének az olyan válszok, hogy menjek orvoshoz..az orvosom szabadtságon van es nem szeretnék máshoz meni mert régóta hozzá járok, benne bízom.
Előre is köszönöm!
Hogy hogy nem tudtad!?Ne viccelj már!3 éve szedsz tabit,de még soha senki nem mondta,hogy hasmenés,hányás esetén a tabletta nem szívódik fel rendesen,és ezekkel távozhat is,így pótolni kell!
Hát hány éves vagy,hogy ennyivel sem vagy tisztába??
Nem, senki nem mondta. Nem tudtam..
Ìgy más a helyzet. Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!