Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha Pco betegségem lenne és...

Ha Pco betegségem lenne és erről nem tudok, attól még teherbe eshetnék?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze. Rengeteg pcos-ban szenvedő nőnek lett egészséges kisbabája.

De miért ne tudnál róla? Elég jellegzetesek a tünetei...

Ha van peteérésed, és jókor vagytok együtt, simán terhes maradhatsz. :)

2010. jan. 10. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
persze, azért van olyan időszak h van peteérés...nem mindegy, mennyi idős vagy,mennyire súlyos a betegség..
2010. jan. 10. 11:33
 3/6 A kérdező kommentje:

27 éves vagyok. Voltam a nőgyógyászomnál,hogy nekem ez van biztosan,vizsgáljon meg,de azt mondta nincs ilyen bajom.

Vérvételi eredményeim is jók. De attól még elég sok tünet van nálam is,igaz,az lehet mástól is.

2010. jan. 10. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:

szia, hüvelyi uh-n megnézett a dokid? sztem menj el azért másik orvoshoz.

nekem pco-m van, de a nődokim az első vizsgálat után megmondta,h az a bajom, ja és a vérvétel eredményeim nekem is jók.

2010. jan. 10. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
szia nekem is az első UH-nál megmondta az endokrinológus h az van (meg a vérvétel is alátámasztotta) , bizti az van Neked is?
2010. jan. 10. 16:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudtommal nincs az,legalább is nem állapították még meg,pedig mostanában elég gyakran voltam nőgyógyásznál.

Hüvelyi Uh-al is néztek sokszor,nem mondták.

Csak nekem furcsa,hogy mostanában hány ilyen beteg van és nekem is vannak ilyen tüneteim.

2010. jan. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!