Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek sikerült a teherbeesés...

Akinek sikerült a teherbeesés és beágyazódás körül voltak tünetei, az meddig érezte őket?

Figyelt kérdés

A beágyazódás több napig is tart állítólag, ezek szerint a haspuffadásos, szúrkálós érzések is napokig tartanak? És utàna elmúltak, vagy megmaradtak a nem várt napjáig (sőt utána is)?

TAPASZTALATOKAT vàrok elsősorban! Köszönöm! :)

2014. júl. 24. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 2 napig voltam sz--ul. Hányinger, szurkálás, migrén (akkor még azt hittem ez pms, utólag jöttem rá, hogy nem )
2014. júl. 24. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Végre egy válasz :)) S 2 nap után elmúlt minden, s nem is éreztél semmit a nem vártig?
2014. júl. 24. 12:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Én a peteérés utáni 6. naptól fogva érzek szúrkálásokat, puffadást, feszülést és 2 napja már derékfájást is. Mai a peteérés utáni 10. napom.
2014. júl. 24. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
6 nap szurkál a hasam . Hát majd kiderül :)
2014. júl. 26. 18:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Drukkolok neked. Mikorra nem varod?

Nekem jobbara a 6-10. napokon voltak tunetek, mai a 13., de mar alig erzek valamit... ha 14 nappal szamolom a lutealis fazist, akkor holnapra nem varom, de most ebben se vagyok biztos :(

2014. júl. 27. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Augusztus 2 Nagyon remélem hogy nem jön meg :F
2014. júl. 27. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
na mi lett veletek csajok? eltüntetek... irjatok legyszi!
2014. aug. 27. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!