Aki érezte a beágyazódást, pontosan mit érzett? Mihez lehet hasonlítani?
Az azt érezte, hogy valami más baja van, mégis beágyazódásnak hiszi, mert már annyira el van keseredve. ha megnéznéd statisztikailag, biztosan többször is érzik, amikor pedig nem is ágyazódik be semmi.:)
ez olyan, minthogy "TUTI lekésem a buszt", lekésem, és akkor "jaj, megmondtam, hogy lekésem a buszt":D
Ti attól kattantok így be, amiket itt, ezen az oldalon olvasgattok? Jó ég!
1. próbálkozós hónap és már beágyazódási "jeleket" keresel?? Ami tényleg, ahogy írják, jóformán nincs (esetleg van, aki pecsétel ilyenkor), és túlnyomórészt pozitív teszt után így visszamennek, hogy á tényleg, aktus után kb. 7 nappal ezt meg ezt éreztem, biztos az volt...
Elborzaszt, hogy mik vannak..
Kedves 9-es! Ahogy az a kérdésem szövegében is benne van, tisztában vagyok vele, hogy "nagy valószínűséggel csak túlreagálom".
És nem "kattantam be", hanem arról van szó, hogy - mivel én sem tartom valószínűnek, hogy elsőre összejön a baba - még nem tettem le a cigit, és alkalmanként megiszom egy-egy sört is. EZÉRT bátorkodtam megkérdezni, hogy másnál milyen érzés volt a beágyazódás, mert ha a többség hasonló tüneteket ír le, akkor nyilván nem várom meg, hogy kimaradjon a menzeszem, hanem most azonnal lerakok cigit, piát, mindent.
Egyébként pedig elég szar lehet úgy élni, hogy egy ilyen apróságon, mint a kérdésem, képes vagy ennyire felhúzni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!