A beágyazódást mindenképp meg kellene éreznem?
Figyelt kérdés
9 napja voltunk utoljára együtt. Babát akarunk, és reménykedem hogy összejön. Vasárnap éreztem jobb oldalamon szúródást, de se másnap se azóta sem érzem, és semmilyen más erre utaló jelet nem érzek. Ti megéreztétek ? Esetleg a hüvelyfolyás átváltozása nektek milyen volt ? Jövőhéten lenne a mensi ideje.2014. ápr. 29. 07:53
1/6 anonim válasza:
Nem, nem éreztem semmit, bár nem is foglalkoztam vele, nem kerestem tüneteket.
Kitartás majd az elmaradt mensi után tesztelj!
2/6 A kérdező kommentje:
Persze, addig nem is akarok tesztelni, minimum 1 hetet várni fogok. A szúrkálást sem teljesen lent éreztem....:/
2014. ápr. 29. 07:56
3/6 anonim válasza:
Semmit nem éreztem, semmi változást nem tapasztaltam.
4/6 anonim válasza:
NEm éreztem meg, de ha minden gondolatod-e körül forog, ha bármit érezhetsz, mert az agy sok mindenre képes. Egy babám már volt, amikor szerettünk volna kistesó, tudtam mit kell érezni és annyira bebeszéltem már magamnak, hogy már még mozgást is éreztem, Így utólag viccesnek tűnik, de akkor nem volt az.
5/6 anonim válasza:
Lehet en vagyok ilyen, de en mielott ide elkezdtem jarni soha senkitol nem hallottam olyat h erezni lehessen a beagyazodast. En sem ereztem, pedig tisztaban voltam vele h melyik nap fogant. :-)
6/6 A kérdező kommentje:
:) Köszi
2014. ápr. 29. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!