Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a hőgörbémet?...

Megnéznétek a hőgörbémet? Most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Kaptam choragont a 14. cn-on. Akkor a doki látott egy 20 és egy 17 mm-es tüszőt. Lehet hogy nem egyszerre repedtek meg és attól lett a cikk-cakk?

2014. júl. 24. 08:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia, én teljesen el vagyok keseredve holnap megyek dokihoz. Nem jött meg a mensim viszont a hőm még mindig magas. Általában pontos a mensim 28 max 29 napra jön meg, most meg nem tudom mi van. Reggel tesztelek még egy utolsót mielőtt elmegyek a dokihoz.

[link]

Hmmm. mindig van min idegeskedni....

2014. aug. 24. 22:52
 22/25 A kérdező kommentje:
Szia! Mit mondott a doki?
2014. aug. 27. 09:53
 23/25 anonim ***** válasza:

Megjött a mensim :-(( !! ezért majd csak csütörtökön kell mennem. Biztos kapok megint clostit, jöhet megint a hőhullám.

Te túl vagy az ovuláción?

Nekem végig negatív volt az ovulációs teszt. Rákérdezek a dokinál hogy mit jelent, mert a hőm szépen felemelkedett, tehát volt valami.

2014. aug. 27. 14:35
 24/25 A kérdező kommentje:
Igen! Én már itt tartok: [link]
2014. aug. 28. 10:05
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia, sikeres volt a hónapod? Én újra szedem a clostit, doki szerint idő kell hogy a méh nyálkahártyám rendesen felépüljön. Hétfőn lesz UH-m remélem nem lesz ciszta a sok clostitól.

Timi

2014. szept. 3. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!