Mennyi a támogatás szülés után ha kiskorú vagyok? Az apa lenne a gyámja ha Ő már nagykorú de Én még nem? Milyen támogatást tudnék még igényelni?
17 éves leszek pár hónapon belül és nagyon úgy néz ki, hogy kismama :) És még mielőtt vki lehurrogna elmondanám, hogy nem a pénzért szülöm meg a picit hanem, mert nincs szívem elvenni az életét!!!Tudom, hogy rengeteg lemondással jár!De a piciért képes lennék lemondani akármiről!!! :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
na az ilyenről beszéltem... Én csak a gyereked sajnálom, az7ért írtam ide... Sajnos ilyenből van több... Hiába mondod hogy nem vagy olyan, ezt nem tudhatod előre! Ha még egy találkozót sem tudsz megszervezni az orvossal...
Te jo eg!
Hat meg mindig itt okoskodsz,"egyetemista"!
Fejezd mar be az esz osztast.
Lattam egy masik kerdesbe is nagyon okos voltal.
Komolyan egyes emberkek nem kepesek toleralni a masikat..
Mielott engem is elkezdenel osztani anyuka vagyok kicsit tobb elet-tapasztalattal mint te!
FOGD MÁR BE B*ZD MEG!!!!
HOGY MENJEK EL AMIKOR SEMMI NEM JÁR??? MEG ELKELL MENNEM MÁSHOVA IS! NE OKOSKODJÁL MÁR MERT KOMOLYAN MONDOM MÁR NEM TUDOM MIT CSINÁLOK VELED!!! SZTED ÉN NEM AKAROK ELMENNI AZ ORVOSHOZ???? HIÁBA BESZÉLEK MEG VELE AKÁRMILYEN TALÁLKOZT HA NEM JÁR AZA KIB*SZOTT BUSZ ÉS NEMTUDOK ELMENNI!!!!! HÜLYE BAROM!!:@
Kedves észosztó!
Lehet, hogy szín ötös voltál és max. pontszámmal jutottál be az egyetemre (gondolom, mert olyan nagyra vagy vele),de emberileg egy nulla vagy. Hidd el, az hogy valaki egyetemre jár, baromira nem nagy kunszt, akármennyire is azt hiszed.
Milyen alapon veszed a bátorságot ilyen hangnemet megütni valakivel szemben, aki egy sokkal tiszteletreméltóbb dolgot hajt végre, mint amit te most magadról annak hiszel. Te csak netezgess tanulási szünetben, hátha még nagyobb barom leszel attól a sok "okosságtól", amit a neten magadba szívsz. De itt ne rontsd tovább a levegőt légyszi.
Most már engem is érdekel, mi lett ennek a cirkusznak a vége.
Voltál orvosnál?
Egyébként az "egyetemistának" -"biológusnak" vagy minek hívjátok sok mindenben igaza van, Ő másképp látja a világot - övé a pirospont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!