Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi a támogatás szülés...

Mennyi a támogatás szülés után ha kiskorú vagyok? Az apa lenne a gyámja ha Ő már nagykorú de Én még nem? Milyen támogatást tudnék még igényelni?

Figyelt kérdés

17 éves leszek pár hónapon belül és nagyon úgy néz ki, hogy kismama :) És még mielőtt vki lehurrogna elmondanám, hogy nem a pénzért szülöm meg a picit hanem, mert nincs szívem elvenni az életét!!!Tudom, hogy rengeteg lemondással jár!De a piciért képes lennék lemondani akármiről!!! :)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2010. jan. 9. 23:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Talán,mert tisztában szeretnék lenni az anyagiakkal!Nem ezaz első de ezen a téren is informált szeretnék lenni!!!

Az előzőnek ismét köszönöm :)

2010. jan. 10. 00:03
 12/63 anonim ***** válasza:
76%
felettem válaszolónak: eszedbe se jut, hogy "fiatalkorusága" miatt nem biztos h megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik? És kevés ojan "nagykoru v kiskoru" kismama van aki nem szorul rá.
2010. jan. 10. 00:06
 13/63 anonim ***** válasza:
67%

00:06os vagyok. 17 éves, sok sikert kivánok és erot :-)

remélem támogatnak otthonról és minden rendben lesz veletek.

2010. jan. 10. 00:12
 14/63 anonim ***** válasza:
15%
Ha rászorul és még kiskorú is akkor meg felelőtlen hogy megtarja...
2010. jan. 10. 00:26
 15/63 A kérdező kommentje:

Hát vannak ilyen emberek akik szűklátókörűek és csak annyit vesznek ki a kérdésemből, hogy a pénzért szeretném a babát...Hát már nem azért de ezért a kevéske pénzért biztos nem szülnék!Azért tartom meg, mert nem fogom elvenni ettől a cseppségtől az életet!!! Akik csak az abortuszra tudnak gondolni hát azoknak gratulálok!!!Lehet, hogy jobb lenne nekem de nemtudnék úgy tovább élni, hogy tudom azt, hogy megöltem a babámat! Már bocsánat!!!!!!!

A kedves válaszolónak nagyon szépen köszönöm :) Remélem minden rendbe lesz velünk:):$

2010. jan. 10. 00:33
 16/63 anonim ***** válasza:
80%
akkor mindenki felelőtlen aki rászorul valamilyen támogatásra és igénybe is veszi? nyilván nem mindegy a mértéke, de mindenki máshogy indul el.
2010. jan. 10. 00:33
 17/63 anonim ***** válasza:
21%

Hát ja, de ez pont az a kor amikor felelőtlen (védekezés). Aztán majd mész bulizni 40 évesen, meg neveled a gyereket egyedül, mert azt ugye nem gondolod hogy a párodnak (már ha nomrális korosztályból válaszottad) az az álma hogy most azonnal apuka lehessen és együtt mindörökké? Ilyenkor tanulni kéne, meg építeni a jövőt, ami talán segítene abban hogy a jövendőbeli gyereked el tudd tartni. Szerintem nézz szét mi a különbség egy megszületett gyerek meg egy sejtcsomó között (mert még az, bocs)... Szerintem megszületett gyereknek jobban fáj az rossz, vagy ha szüledire hagyod, vagy ha nem lesz apja, mint egy meg nem születettnek. De te tudod csak aztén majd nheogy itt kössön ki a gyereked, hogy anyám miért ilyen velem...

És nem egy begyöpösödött nyanya vagyok hanem 18 éves, szal tudom milyen lenne ilyen korban... Sajnos nem csak a te életed lehet rossz, hanem az övé meg az apáé is, ezért vagy felelőtlen.

2010. jan. 10. 00:40
 18/63 anonim ***** válasza:
9%
Naív vagy.
2010. jan. 10. 00:43
 19/63 A kérdező kommentje:

Nah szóval kedves válaszoló!!! A párom 21 éves és már 4 éve vagyunk együtt ami ebben a világban szerintem elég ritka!!!Tudod léteznek még normális fiatalok :)

Ki mondta, hogy nekem a buliból áll az élet???Hogy majd én 40 évesen megyek bulizni???Am.is gusztustalannak tartom amikor lemegyek egy szórakozóhelyre, hogy a velem egykorúak hullarészegek és elmennek bárkivel...és azoktól lesznek terhesek!!!! Szóval a buli kilőve, mert nem szeretek nagyon lejárkálni :) Attól még, hogy neked a buliból áll az élet nem kell azt mondnai, hogy másnak is!!!És itt a probléma, hogy akárki terhes ilyen idős korában mindeknni egyből a buliz hozza fel,hogy ugy hogy fog eeljárni?! És amíg nemtudod hogy a párom milyen ne nagyon írj róla véleményt!!A másik pedig az, hogy a picimre ne mert azt irni, hogy sejtcsomó!!!Lehet, hogy 18 éves vagy de pfff... inkább hagyjuk nem állok le az ilyenekkel!!! Az ilyenek mint Te aki csak b*szogatni tud másokat mindig is voltak,vannak és lesznek ez ellen nincs mit tenni!Ezért nemis idegesítem magam, mert árt a babának!!!!AKI NEM HOLMI SEJTCSOMÓ!!!!!!

2010. jan. 10. 00:54
 20/63 anonim ***** válasza:
68%

igen.. 00:43as. Tapintatlan vagy. Te vagy irigy vagy, vagy még nagyon fiatal ami tény. Esetleg volt egy abortuszod es most gyulolod a tobbi not aki mashogy alakitja az eletet...bármelyik is legyél, sajnálom hogy nő létedre érzelmileg ilyen kevés van benned h más érzéseit degradálod. és talán még elis hiszed hogy kozben bocsanatot kersz...

te pedig lányzo, változhatsz még builzas szempontjabol. és ismerek ojan kismamat aki lazán kiment a szigetre ugy hogy otthon hagyta nagyira a 1,5 honapos picijet de (!) esszel tette, es nem pialni ment ki, es csak egy ejszakara. szorakozni kell. pont.

2010. jan. 10. 01:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!