Szerintetek alakul az ovu tesztem, nekem már jojózik a szemem?
Figyelt kérdés
Röviden:5 hónapja tettem le a gyogyszert ,utána 31 napos ciklusaim voltak.Most legutóbb 35 napos volt.Ere a hónapra vettem ovulációs tesztet 25-et.
Most vagyok a ciklusom 20. napján szerintetek alakul?
Lesz olyan erős mint a másik csík?Kicsit lehetetlennek látom hogy lesz olyan erős.
2014. júl. 23. 16:43
11/12 Pöttömöcske válasza:
Akkor lehet hamarabb volt az ovud, vagy éppen most kimaradt, állítólag ilyen is van! A ciklusod vezesd, erre jó a ciklus.hu, nem kell hőmérőzni, én se csináltam azt, de a mensi napokat felvezettem, (akár utólag is lehet) és nagyjából behúzza mikor van ovud. Előtte 3 nappal szépen már elkezdesz tesztelni és meglátod erősödni fog! De lehet csinálni kellene egy hónapot, mikor mensi után rögtön elkezdesz tesztelni és akkor meglátod neked kb hányadik nap van az ovud! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Elkezdtem mar mikor elmult a menzeszem,de nem volt egyszer sem eros mindig világos volt😞 most viszont kicsit nyilalgatott odalent vagyis szurkalt a petefeszkemnel hat nem tudom
2014. júl. 25. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!