Leírtam már ezt a hónapot, hogy nem vagyok terhes. Lehet, hogy rosszul gondoltam? Érdekesen alakul.
Ciklusom 35. napja van ma, de volt már korábban 36 napos ciklusom is. 1 hete előre örültem, hogy sikerült, mert nagyon beduzzadtak a mellbimbóim, és fájnak, szúrnak, nehéz a mellem, rossz hason feküdni miattuk. A bimbóudvar is mintha nagyobb lenne. Ez mind így van azóta is.
De tesztelgettem a héten, és csak nem lett pozitív. Az április 30-án történt együttlétünk az utolsó, amiből esélyes lehet, hogy esetleg van valami, ha esetleg utána max. 3 nappal volt peteérésem (azaz legkésőbb május 3-án, sajna nem tudom pontosan, mikor volt), mert utána volt egy hét kihagyás. Később akcióztunk ugyan, de az már túl késő volt a peteéréshez is, meg ugye ahhoz is, hogy tüneteket produkáljak.
A ma reggeli teszt is negatív, gondoltam akkor ez nem sikerült, ha abból az együttlétből maradt volna annyi spermium, hogy bevárják a petét, csak mutatta volna.
Amiért mégis elbizonytalanodtam, hogy gondoltam, elszívok egy szál cigit, mert ha nem vagyok terhes, egy szál mit árthat (nem dohányzom egy hónapja, a ciklus eleje óta megy a próbálkozás, de előtte is csak kocabagóztam). Hát elszívtam, és rögtön utána borzasztó hányinger kapott el. Ilyet egyszer éreztem eddig: februárban volt egy missed ab-om, és mikor megtudtam, hogy elhalt a terhességem, rágyújtottam, akkor volt ilyen szörnyű hányingerem, akkor is csak miután elszívtam, közben nem. De nem tudom, hogy ez a terhesség miatt volt akkor (nagyon magas, majdnem 32 000 volt a hcg szintem), vagy csak azért, mert régen cigiztem utoljára, mivel akkor is letettem előtte.
Most megint ez a dilemmám: vajon azért lett hányingerem, mert régen nem cigiztem már, vagy mert terhes vagyok? Aki cigizett a teherbeesés körül, mit tapasztalt? A férjem többször megcsinálta már, hogy hetekig nem gyújtott rá, aztán mégis, ő azt mondta, neki nem volt így soha hányingere. De annyira kevés rá az esély, hogy mégis terhes legyek...
Hát nem tudom, őszintén szólva azt nem hiszem, hogy azért lettem rosszul, mert akkor is rosszul voltam. Egyrészt nem vagyok ez a nagyon belelovallós fajta, nem képzelek el dolgokat, és nem kattogok folyton. Másrészt a csírája meg nem fordult a fejemben a gondolatnak, hogy rosszul leszek tőle, még kívántam is.
Abban persze igazad van, hogy önmagában ez igen kevés jel, de én sose tapasztaltam még ezt, és a vécé előtt imádkozva ugrott be. Nem sok reményt táplálok már, de jó lenne tudni, hogy mi a helyzet valójában.
Nem akarlak hitegetni, de ha május 3-hoz viszonyítunk, még lehet negatív a teszt annak ellenére is, ha esetleg az lennél. Még "nem adnám fel" addig, míg meg nem jön (vagy kétcsíkos nem lesz a teszt).
A cigiről: legjobb barátnőm nyilatkozott úgy, hogy ő is onnan tudta, hogy valami nem stimmel és érdemes lenne tesztelnie, hogy határozottan rosszul lett az aznapi első slukktól. Erős dohányos volt, de emiatt könnyen le tudta tenni a terhesség idejére.
Hát nem tudom... pont holnap (vagyis ma) lesz annak két hete, lehet, hogy veszek egy 10-es tesztet, és ránézek, mert ez gyanús. Egyszer rágyújtottam 2 hete, akkor nem lettem rosszul pedig akkor már közel 3 hete nem szívtam.
Mondjuk az is igaz, hogy lassan megjönnie is illene, ha nem vagyok terhes.
Köszönöm a válaszotokat, akinek esetleg van még tapasztalata, szívesen venném, ha megírná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!