Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek alakul az ovu...

Szerintetek alakul az ovu tesztem, nekem már jojózik a szemem?

Figyelt kérdés

Röviden:5 hónapja tettem le a gyogyszert ,utána 31 napos ciklusaim voltak.Most legutóbb 35 napos volt.Ere a hónapra vettem ovulációs tesztet 25-et.

Most vagyok a ciklusom 20. napján szerintetek alakul?

Lesz olyan erős mint a másik csík?Kicsit lehetetlennek látom hogy lesz olyan erős.

2014. júl. 23. 16:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még annyit ,hogy rámentettem mielőtt feltettem a képet :S Hogy tudok feltenni?
2014. júl. 23. 16:45
 2/12 A kérdező kommentje:

Sikerült :D

[link]

2014. júl. 23. 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Alakul,de meg nem az igazi...
2014. júl. 23. 17:17
 4/12 Pöttömöcske ***** válasza:

[link]

Nekem ezek az utolsó ovu tesztjeim, erre is azt mondták, hogy lehet nem volt peteérésem...

Ma-holnapra nem várom, eddig még semmi, remélem így is marad... a mellem nagyon érzékeny és fáj, valamint nekem szinte csak a hidegre jött elő a mellbimbóm, de most 1 hete kint van és más színű körülötte, pluszba még szurkál 1 hete vagy az egyik vagy a másik oldalam és néha egész lent is, bár lehet annyira szeretnék babát, hogy már mindent annak tulajdonítok be és holnap megjön! :( Egyébként a vasárnapi tesztem negatív lett.

2014. júl. 23. 22:09
 5/12 A kérdező kommentje:

hát nem tudom miért mondták rá szerintem az csütörtöki elég erős utána meg egyértelműen világosodik

bár nekem lenne ilyen :D

Kívánom hogy babás legyél :)

2014. júl. 23. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Hánykor szoktad csinálni a tesztet?
2014. júl. 24. 08:18
 7/12 A kérdező kommentje:
14:30 kor
2014. júl. 24. 08:32
 8/12 Pöttömöcske ***** válasza:

4-es vagyok (nem tudom ki írja e másnál is a felhasználó nevem), délután 16:00 környékén tesztel, és ha erősödik csinálj később is, hogy lásd mennyire változik! Látod nálam is van csütörtök I és II is. Vezeted valahol a ciklusodat, mert az is sokat segít! :) Alakulni fog majd meglátod!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ez az én mai kérdésem, úgy néz ki lesz vmi :D

2014. júl. 24. 11:29
 9/12 A kérdező kommentje:

én is látom :) gratulálok :D

volt hogy csináltam 7 kor is este de azok mindig sokkal gyengébbek igy elhagytam vele :)de a 4 orást kipróbálom :)

most megyünk nyaralni ,mondtam is a páromnak hogy jo lenne ha pont akkor lenne :D

görbét nem tudok vezetni mert a munkabeosztásom nem teszi lehetővé :(

2014. júl. 24. 12:44
 10/12 A kérdező kommentje:

csinaltam ma is tesztet ami viszont mar vilagosabb lett.most nem tudom akkor ez már mi :S

én arra gondoltam még hogy ez nem érzékeny teszt hanem normál és talán nem mutatja olyan erősen.

2014. júl. 24. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!