Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » úgy érzem mintha terhes...

úgy érzem mintha terhes lennék, de a teszt negativ, és majd csak 4. -én kell megjönnie szerintetek várjak vele?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 12:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

És csak egy kérdés: a barátnőd utólag mondta, hpgy már 7 nappal utána érezte, hogy terhes? Tehát már tudta, hogy terhes és akkor mondta, hogy hát ő már 7 nappal az aktus után tudta?

Mert gyanítom így történt. Hát utólag én is mondhatok bármit. Pl, ha azt mondom, hogy én már az aktus KÖZBEN tudtam, akkor elhiszed???

2014. júl. 23. 18:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Jééé hogy ti milyen okosak vagytok!!!!! képzeld nincs a tesztre irva hogy!!!!!!!!!! nah ennyit erről.
2014. júl. 23. 18:34
 13/21 A kérdező kommentje:
amugy meg már 3 hete émelygek,hányingerem van,és fáj a hasam alja.!!
2014. júl. 23. 18:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen 3hete? ès az előző mensid megvolt, a teszt meg negatív...gondolkodj màr!!!te nagyon buta làny vagy!!!
2014. júl. 23. 18:45
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak pszichès. Èn is minden hónapban így vagyok.

Egyèbkènt minden tesztre rà van irva,hogy az esedèkes menzesz elmaradàsànak napjàn mutat nagyjàbol biztosat.

2014. júl. 23. 18:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor számoljunk csak! 3 hete émelyegsz és van még 10 nap a mezidig. Az kb négy hét. Pont egy ciklusnyi. Tehát te az előző menzidtől kezdve émelyegsz? Tehát te már két héttel az ovud ELŐTT émelyegsz a terhességtől? Ez maga a csoda, esküszöm! :))))

Az előző menzid rendesen megjött?

Vagy nézzük az émelygés oldaláról! Az émelygés kb a kimaradt menzi körül jelentkezik, akkor amikor már elég hcg termel a szervezeted. Tehát ha te már 3 hete émelyegsz a feltételezésed szerint a terhesség miatt, akkor már kb. 7 hetes terhesnek kéne lenned. 7 hetes terhességet meg tuti már kimutatna a teszt, de tiéd negatív.

Az émelygést egyébként is sok minden okozhatja. Babatervezés előtt sosem émelyegtél valamitől? Étwl? Nagy meleg? Frontváltozás?

Várd szépen meg, hogy ne jöjjön meg a menzid, és ha késik, akkor lehet tesztelni. Ilyen egyszerű. És akkor még csak nem is kell leégetned magad a tudatlanságoddal.

2014. júl. 23. 18:57
 17/21 anonim ***** válasza:

"amugy meg már 3 hete émelygek,hányingerem van,és fáj a hasam alja.!!"

Tökéletes tünetegyüttese lehet mindez egy gyomor, illetve emésztési problémának. Amúgy ha már 3 hete a terhesség miatt éreztél volna ilyen tüneteket, akkor már olyan erős pozitív teszted lenne, hogy ihaj!

Talán ennek sem ártott volna utána nézni, nem véletlenül írtam, amit írtam, hogy vannak terhességre utaló bizonytalan tünetek, mert ugyan terhességre is utalhatnak, de nem csak terhesség okozhat ilyen tüneteket, illetve vannak a biztos terhességi tünetek, amik már a terhesség egy bizonyos időszakban semmi mással nem téveszthetők össze.

Szóval miután itt leszőkéztél, meg leminősítettél mindenkit, talán egy kicsit nézz magadba, hogy nálad minden rendben van-e tudás szintjén, vagy csak a negatív szavakkal tudsz dobálózni!

2014. júl. 23. 19:39
 18/21 A kérdező kommentje:
okoskák!!! de tudjátok!!! biztosan már vagy 30 an felcsináltak és azért tudod ennyire.
2014. júl. 23. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Huu..de buta vagy úristen..nem hittem,h ezt még tudod fokozni:))))most akkor megsértődtél mert rajöttél te is,h tudatlan vagy??
2014. júl. 23. 21:36
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

engem nem felcsináltak, hanem a férjemmel tudatosan a gyermekvállalás mellett döntöttünk. És tájékozódtunk arról, hogy mi hogy zajlik. Most, hogy várandós vagyok, együtt eljárunk szülésfelkészítőre, én kismamaiskolába is.

Ugye milyen szépen hangzik?

De szerinted csak az van tisztában a legalapvetőbb dolgokkal, akit 30-an felcsinálnak? Akkor a te logikéd szerint ha most terhes lettél, akkor neked kell még 29 felcsinálás és akkor majd okos leszel. hajrá, hajrá!!!!

2014. júl. 23. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!