Augusztus 20-a körül nem várom, ez lesz a 9.
próbálkozós hónapunk. Velem tart valaki, hogy együtt
izguljunk ebben a hónapban?
11/35 A kérdező kommentje:
Szia! :-)
Ezek a tünetek nagyon jól hangzanak! Drukkolok, hogy valami tényleg készülődjön odabent! ;-) Ugye 10-e körül nem várod? Akkor még 11 nap van hátra... Lehet, hogy most előbb volt ovud?
Sziasztok! Nekem még van egy hetem nemvártig. Izgulok :) De semmi tünetem nincs az égvilágon. :/ De lehet, hogy nálam pont ez a jó jel ;) Vagy még tényleg korai lenne, csak olyan sokan mondják, hogy már milyen hamar érezték, hát én semmit nem érzek. :) Megy a drukk mindenkinek! P.
2014. júl. 31. 14:21
A 2es vagyok:-)nem tudom:-/de még mindig mensis szerü enyhe görcsök jönnek néha:-/na meg a mellem mar kb 10napja érzékeny,most 2napja elviselhetetlen lett:-(oldalt is fáj márt:-(
2014. júl. 31. 20:27
Csajoook vegre augusztus van!!!! :)))))) de izgulok, remelem mindenkinek sikeres honap lesz ;) 2-ew, gyanus, hogy valami van ;) drukkdrukk :) P.
2014. aug. 1. 07:18
Háát nem tudom:-/ bár úgy lenne;-)köszi a drukkot én is küldöm az én hatalmas drukkom!!:-):-):-)
2014. aug. 1. 07:37
Én 21-re nem várom. Nekünk ez az első próbálkozás és az első babánk is lenne. De ahogy itt olvaslak titeket, hogy milyen régóta próbálkoztok, már nem hiszem, hogy elsőre is sikerülhet. De azért reménykedem! :) Hajrá mindenkinek!
2014. aug. 1. 15:23
Kedves utolsó! Nekünk is az első próbálkozás :) Múlt hónapban ugyan mondhatni, próbálkoztunk már, de én azt nem nevezném annak, csupán 1x voltunk együtt védekezés nélkül, mert sajnos ennyi lehetőség volt... Reménykedtünk, hogy hátha, de nyilván gondoltuk, hogy akkor kicsi volt az esély :) így most én is azt mondom, valójában ez az első igazi próbálkozós hónap, kétnaponta együtt, pé-kor együtt, úgyhogy mi mindent megtettünk ;) Sokat olvastam már arról, hogy elsőre összejött, nekünk is összejöhet ;) Az esély bőven megvan :) Úgyhogy, csak pozitívan!! :))) P.
2014. aug. 1. 15:47
17.
Köszi a biztatást! Reménykedjünk hát. Mi is kétnaponta gyakorlatozunk. :) Reméljük beválik!
2014. aug. 1. 16:09
19/35 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok, Lányok?
Ebben a ciklusban nekem figyelte a doki a tüszőérésemet, és 2 napja már 26 mm-es volt, ami egy kicsit aggaszt.. Még mindig nem éreztem, hogy megrepedt volna, ma megyek vissza hozzá, hogy ránézzen.
Ami viszont sokkal jobban elkeserít, hogy csinált pct tesztet, és kiderült, 12 órával az együttlét után alig volt élő, célirányosan mozgó spermium. :-( Szóval, kb semmi esélyem nincs spontán teherbe esni. :-( Ezért nem sikerül olyan régóta. ;-(
Szóval, úgy tűnik, az esélytelenek nyugalmával várom a nemvártat. Nektek továbbra is NAGYON szorítok! :-)
2es vagyok.nekem újabb csalodas volt ez a honap:'(neked drukk:-)
2014. aug. 5. 19:54
Kapcsolódó kérdések: