Van esélyem teherbe esni a ciklus 18. napján? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A ciklusom 28-32 nap között mozog.Férjemmel kb. 7 hónapja próbálkozunk,eddig sikertelenül. Ebben a hónapban mivel gyógyszert szedtem,csak a ciklus 18.napján reggel tudtunk együtt lenni. Kíváncsiságból délután 2 körül csináltam egy dm-es ovulációs tesztet,amin elég erős lett a teszt csík, de halványabb volt a kontrollnál,tehát negatívként értelmeztem. Még aznap este felé csináltam egy másik ovulációs tesztet,kíváncsi voltam,hogy erősödött-e esetleg,azon viszont sokkal halványabb volt a tesztcsík a kontrollnál. Így biztosan lekéstük az ovulációt? egyébként nem tesztelgetek, nem hőmérőzök,akkor vagyunk együtt,amikor jól esik,mert szerintünk ez nem matekóra...Annyi még,hogy ma délután éreztem pici fájdalmat a jobb oldalon, de tényleg csak tompán. Ma vagyok a 19.napon. Mi a véleményetek?2014. júl. 22. 16:04
1/4 anonim válasza:
szal nem matekóra. Akkor most számolgassunk vagy ne? Finoman lehülyézed, aki számolgat, de azért jó lenne, ha megmondaná a tutit? Ám legyen:
egy (két) ovu tesztből nem sok mindent lehet mondani. A ciklushosszból lehet arra következtetni, hogy nagy valószínűséggel a 14. és a 18. (még a 20 is belefér)nap között szokott lenni az ovud. Ha minden rendben van, természetesen.
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem hülyéztem le senkit, még finoman sem. Az,hogy valaki számon tartja,hogy épp hányadik ciklusnapon van,az teljesen normális dolog,hisz a ciklust nem árt követni. Matekóra alatt azt értettem,hogy pl.valaki azt számolja,hogy kétnaponta tuti legyen szex,mert azt úgy kell csinálni. Egyébként annyira tipikus,hogy rögtön az első válaszadó leszólja a kérdezőt. Egyébként köszönöm a hozzászólásodat.
2014. júl. 22. 17:41
3/4 anonim válasza:
ne haragudj, de van, akinek matekoznia kell ilyen-olyan okból, úgyhogy csak óvatosan. reméljük, neked majd nem kell. Vannak már itt érzékenyebb lelkűek, ne haragudj rájuk!
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy van,akinek kell számolni,én nem is írtam olyat,hogy ez gáz,csak azt,h.én nem szeretnék,de szerintem ez érthető volt. Elhiszem, más is szeretne már babát,de légy szíves ne egy szót ragadjatok ki a kérdésemből...sosem írtam még erre az oldalra,most először,de sajnos látom,h.nem sok értelme van.Tipikus magyar mentalitás van itt is,tisztelet a kivételnek.
2014. júl. 22. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!